President Donald Trump retter pekefingeren mot CNN-reporter Jim Acosta mens han blir fratatt mikrofonen under en pressekonferanse i Det hvite hus onsdag. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
annonse

USAs president Donald Trump går til nytt angrep på media via Twitter.

Det er ikke lenge siden NRK Dagsrevyen feiret sin 60-årsdagdag. Kanalen fikk sterk kritikk i ettertid da de valgte å bruke siste del av sendingen til å kritisere den amerikanske presidenten.

En av de mest høylytte under bursdagsfeiringen var den tidligere NRK-journalisten Audun Tjomsland.

annonse

– Trump er veldig vanskelig å akseptere for normalt tenkende mennesker i denne verden rett og slett, sa Tjomsland under direktesendingen og la til at han trodde Trump ville bli stilt for riksrett.

Den amerikanske presidenten ble angrepet av flere NRK-ansatte i samme program og ble blant annet kalt en løgner med Pinocchio-nese.

– Korrupt media

Men NRK er ikke alene om å angripe Donald Trump. Også TV 2 og de fleste etablerte medier i Norge har vært sterkt kritiske til presidenten, og ikke nølt med å skrevet negative saker når de har fått sjansen.

Nå slår Trump tilbake.

– De korrupte media er en fiende av folket, skriver han med store bokstaver i en ny twitter-melding.

annonse

Meldingen får TV 2-Græsvik til å se rødt.

Dagens pressemelding fra presidenten, og angrep på det frie demokratiet som han under ed lovet å beskytte. Alt tyder på at Trump frykter hva som vil komme, svarer TV 2-journalisten.

Græsvik har selv fått massiv kritikk fra sine egne følgere som har gått lei av hans konstante Trump-angrep på Twitter, og har blant annet blitt beskyldt for å være en uærlig og hatefull journalist.

annonse

NRK innrømmer anti-Trump agenda

At Trump igjen går på angrep på den etablerte pressen kommer ikke som noen bombe. Like etter at han vant presidentvalget i 2016 holdt NRK pressekonferanse om dekningen av det amerikanske valget.

Der innrømmet NRK at de ikke har vært eller ønsker å være nøytrale mot Donald Trump. Kanalen hevdet også at presidenten var en psykopat.

Du kan se uttalelsene fra kringskastingssjef Thor Gjermund Eriksen og kringkastingsrådet i videoen under:

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.