Foto: JASON MERRITT/RADARPICS/REX/SHUTTERSTOCK
annonse

Entertaineren Billy Porter, som er svart og homofil, fikk nok noen hevede øyenbryn når han ankom den røde løperen i forbindelse med årets Oscar utdeling i Los Angeles, California.

Porter ankom nemlig i en kjolelignende kreasjon fra designeren Christian Siriano.

– Hva er egentlig maskulinitet? Hva betyr det? Vi ser kvinner daglig bruker bukser, men i det øyeblikket en mann dukker opp i kjole, deler havet seg, sier han til motemagasinet Vogue.

annonse

I dag skal kjønnsrollene nøytraliseres og pervers seksualitet normaliseres. Den som våger å si noe, blir automatisk stemplet som en hater, rasist og homofob. Det å være konservativ, blir nå sett på som «ytre høyre-aktivisme».

Jeg har alltid trodd at jeg er alt annet enn rasistisk, homofob og en hater. Aldri har jeg hatt tanker om at hudfarve eller seksuell legning har noe å si. Men nå har jeg skjønt at jeg tok feil.

Jeg er en rasist fordi jeg er en middelaldrende hvit mann og ikke sosialist. Punktum. Jeg er homofob fordi jeg er en middelaldrende hvit mann som er heteroseksuell og ikke sosialist. Jeg er også en hatefull person fordi alt jeg sier og skriver ikke er i sosialismens ånd.

annonse

Vel. Da er jeg stolt over å være både rasist, homofob og hater. Jeg er nemlig av den oppfatning at Billy Porter ser direkte latterlig ut i den «dressen» sin. Jeg mener at menn skal kle seg i dress, smoking eller nasjonale drakter som bunad ved finere anledninger. Jeg mener at det kun er kvinner som skal ha øredobber, håndvesker og kjole. Jeg mener at det er mannen som skal trekke ut stolen for kvinnen og være den galante. Jeg mener virkelig ærlig og oppriktig at menn skal være det de er – menn – og kvinner det de er – kvinner.

Jeg synes heller ikke noe om at de såkalte «minoritetene» i samfunnet skal ha særrettigheter og at alle andre skal måtte godta, respektere og ha forståelse for disse. Jeg forbeholder meg retten til å like og ikke like det jeg vil. Det er ikke samfunnet som skal belære og tvinge dette på folk.

Les også: Homofil flyktning advarer mot homojuks i asylsaker – UDI bekrefter problemstillingen

Men dette har jeg ikke lov til å si offentlig. Da vil samfunnet straffe meg. Ikke nødvendigvis med fengsel, men med noe som kan være like ille, nemlig utestengelse og det å bli oversett. På både skole og arbeidsplasser i dag, tør ikke folk lenger å si sin oppriktige mening om ting. Gjør de det, blir de frosset ut og i verste tilfelle kan de miste både jobben eller bli plassert i en annen klasse på skolen.

Det fins mange eksempler på dette. En bekjent av meg har en datter som går på skole et sted på vestlandet. Hun ble plaget av en muslim i klassen sin. Han forsøkte hele tiden å legge an på henne og det på en måte som hun oppfattet som svært utidig. Hun gjorde ham oppmerksom på sine følelser rundt dette, men han svarte henne bare med å bli enda verre. Til slutt ble det hele så ille at hun så seg nødt til å snakke med rektor på skolen om dette.

Hva rektoren gjorde? Hun flyttet vedkommende til en annen klasse. Ja, ikke muslimen, men jenta!

Dette uvirkelige knefallet som har skjedd de senere årene spesielt i vestlige land, ovenfor farlige ideologier og perversiteter, som har fått etniske innbyggere i de forskjellige land til å splittes og utvikle hat mot hverandre, skyldes kun en ting: Kvinner i maktposisjoner.

Det som alle sa skulle stoppe kriger. Det var jo bare menn som skapte kriger. Det som alle sa ville bygge broer mellom ulikheter. Det var hvis kvinner fikk maktposisjonene. Da skulle alt bli så bra. Det verden trengte var mer feminitet.

annonse

Vi burde ha skjønt at det ikke ville bli sånn. Kvinner har en viktig rolle i samfunnet, men den befinner seg ikke i politi, forsvar eller andre yrker hvor menn er best. Bare lev med det. Det er nemlig sannheten, hvordan man enn vrir og vender på det. Kvinner som sier noe annet, lyver, uten at de vet det selv. Menn som sier noe annet, lyver enda mer, og noen av dem vet det selv.

Les også: Seksualitet i det «likestilte» Forsvaret og norsk offentlighets tilgjorte dumskap

Jeg nekter å bli med på dette feministiske likestillingstullet. La menn være menn og la de også få gjøre jobben sin som mann. Alle vet at bak en suksessfull mann står det alltid en kvinne, så hvorfor ikke la det fortsette å være slik? Hvorfor ikke gjøre det som er naturlig? Jeg mener selvsagt ikke at kvinner ikke skal delta i arbeidsliv og politikk. Jeg mener simpelthen bare at man lar menn og kvinner gjøre det de er best til.

Det å stå frem med sin seksuelle legning er idiotisk. Ingen har noe med det. Det er et privat anliggende. Helt ut av kontroll kommer dette når man forsøker å få barn til å forstå at det er helt normalt for to menn å ha sex med hverandre. De gjør det i ly av at ingen i dagens samfunn skal føle seg «utenfor». Ingen skal føle seg mindreverdig eller ha komplekser. Det forandrer ikke på det fakta at man dermed skaper mer mindreverdighet og langt mere komplekser for andre grupper igjen.

Løsningen? Det finnes ingen. Det vil aldri bli et samfunn hvor alle er fornøyde. Det samfunnet vi har fått nå, er en direkte konsekvens av det fokuset man har hatt på det vi før så på som svake grupper. De «svake» er nå blitt de sterke. Kanskje har vi fått som fortjent, kanskje ikke.

Så jeg vil altså ikke følge «trenden» og dresse meg selv opp i kjole og pynte meg med øredobber og leppestift? Jovisst vil jeg vel det. Det vil jeg gjøre hver eneste gang jeg går på et sted hvor sånt noe er naturlig.

annonse

Nemlig på karneval.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse