Foto: AP/Kathy Willens/
annonse
annonse

Kjære kvinner som leser Resett, hjertelig til lykke med kvinnedagen. Som mann setter jeg umåtelig stor pris på dere.

Men i dag er tidligere presidentkandidat Hillary Clinton i Oslo for å snakke om kvinners deltakelse i arbeidslivet i en forelesning på BI. Hadia Tajik synes å være fra seg av begeistring for å kunne gå i skjørtene, eller i nærheten av maodressen som Clinton vanligvis kler seg i.

Siden jeg ikke kjenner Tajik personlig, er det ikke mulig for meg å konkludere med om hun, som vil bli Arbeiderpartiets herskerinne, sviker kvinnesaken for å komme nærmere den globalistiske og antidemokratiske makten Clinton representer, eller om hun har en naiv tro på at Clinton faktisk er en forkjemper for kvinnerettigheter.

annonse

Siden flere og flere leser Resett uten å ville innrømme det, skal vi skal ikke se bort fra at Hadia Tajik faktisk leser Resett under dyna. De fleste av Resetts lesere er imidlertid bedre opplyst enn de som kun stoler på propagandaen fra hovedstrømsmediene.

Ondskapsfull

Men la oss snakke litt om hva Hillary Clinton har gjort mot kvinner. I 1975 var hun forsvarer i en grov voldtektssak. Offeret Kathy Shelton var bare 12 år den gangen, og voldtektsmannen var 41 år.  Shelton har ikke vært i stand til å få barn på grunn av denne voldtekten.

Selvfølgelig er det ikke noe galt i å være forsvarer i en straffesak, men det er vanskelig å tenke seg noen mer manipulerende og ondskapsfull enn Clinton. Artikkelen The Truth About Clinton’s Handling of Kathy Shelton Rape Case gir god dokumentasjon.

annonse

Som forsvarsadvokat, ville Clinton ha en psykologisk undersøkelse av Shelton for å stemple henne som ustabil, og Clinton signerte et affidavit som hevdet at Shelton var «følelsesmessig ustabil med en tendens til å oppsøke eldre menn og engasjere seg i fantasier». Dokumentet beskylte også Shelton om å ha kommet med «falske anklager» mot andre i fortiden.

Men dette var ikke nok for Clinton. I lydopptak kan vi høre henne le ondskapsfullt når klienten hennes greier å lure en løgndetektor.

I videoen over kan vi høre Clinton si følgende, etterfulgt av den onde latteren: «Selvfølgelig hevdet klienten at han ikke hadde voldtatt. Han tok en løgndetektortest. Jeg fikk ham ta en løgn-etektortest, som han besto, som for alltid ødela min tro på løgndetektorer».

Bill Clintons overgrep

I tillegg til dette har Clinton gjort alt hun kan for å dekke over sin sexavhengige mann Bill Clinton når han har forgrepet seg på kvinner. Listen over overgrep som Clinton har dekket over er langt som et vondt år, og vi husker alle hvordan han bagatelliserte den amerikanske presidentens seksovergrep mot Monica Lewinski, og hun benekter at dette var snakk om et maktovergrep.

annonse

Når Clinton hevder hun står sammen med voldtektsofre, har hun overhode ingen troverdighet, og det blir nokså desperat når Clinton klandrer unge kvinner for at hun ikke ble president. Men for oss som er sjeleglade for at Clinton og hennes kumpaner ikke kom til makten, er det fornøyelig å se hvordan Tucker Carlson raljerer med henne.

Kompilasjonen «Vote for me because I am a woman», burde også være til forlystelse og noe alvor når hun fryder seg over å ha drept mennesker i Libya:

I min godt delte artikkel på Resett, Takk Gud for at Hillary ikke er president, skriver jeg også om Clintons krigshissing og krigsforbrytelser, hvordan hun har vært en av de viktigste pådriverne for å støtte islamister i Libya og Syria, som har skapt et helvete for kvinner og minoriteter.

Syria-eksperten Eva Thomassen er også en som har engasjert seg i Clintons besøk, og hun har sett konsekvensene av Clintons «feminisme». Hun sparer ikke på kruttet, og hun har også et fornøyelig bilde av Jonas Gahr Støre som koser seg med Hadia Tajik.

«Krigsforbryteren Clinton skal snakke om kvinner på BI i Oslo 8.mars og alle gleder seg. BI vil ikke opplyse hva de har betalt for å få henne til Norge, men de opplyser at hun ikke er så dyr som når hun kjører rundt med privatfly. Denne gangen kommer hun med rutefly…»

«Clinton skal også møte Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet. Man skulle jo tro at Tajik hadde andre ting å gjøre på Den internasjonale kvinnedagen enn å bruke tid og penger på denne drapsmaskinen. Det vi burde gjort var å anholde henne og sende henne til Krigsforbryterdomstolen i Haag (ICC)».

Thomassen har meget gode poeng.

Men takk til dere kvinner fordi dere er kvinner!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon