Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide gikk til angrep på USAs president Donald Trump under kristenstevnet Oslo symposium.

Knut Arild Hareide ble møtt med tilrop og buing fra salen, da han under sin tale til stevnet ba kristenfolket om å ta avstand fra Donald Trump. Det rapporterer Vårt Land.

– Jeg må advare kristne og andre mot å gi sin stemme til en populistisk statsleder som Trump, sa Hareide, og ble umiddelbart møtt med sinte reaksjoner, tilrop og buing fra tilskuerne.

annonse

Les også: Hareide: – Jeg angrer ikke

«Kristne verdier»

Videre hevdet den tidligere partilederen at kristne må ta avstand fa Trump, fordi han angivelig lyver, latterliggjør funksjonshemmede og snakker nedlatende om kvinner. Hareide mener kristne må markere «avstand fra dem som vil bygge murer – istedenfor å bygge broer.»

– Det forplikter å stå for de kristne verdiene. Da må vi stå opp for det som er rett. Og ikke falle for lett populistisk retorikk. Gjør vi ikke det – svikter vi de verdiene vi har lovet å være trofast mot.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon