Illustrasjonsbilde. Foto: Johan Nilsson / TT / NTB scanpix
Del saken
 • 10
 •  
 •  

En person skal være stukket med en skarp gjenstand på asylmottaket Restad Gård i Vänersborg. Den skadde mannen var bevisst da politiet kom til åstedet og ble tatt med av ambulanse til sykehus. To personer er tatt med av politiet for å bli stilt spørsmål, melder Svensk TV.

annonse

Annonse

«En person har blitt kuttet med noe som kan være en kniv, saks eller meisel», sier Christer Fuxborg, presseperson i politiet til TV-selskapet. Det opplyses også i politiets rapport.

Les også: Ny dom fastslår: Asylsøkere i Sverige trenger ikke å gjøre sin identitet kjent

annonse

Annonse

Politiet ble oppringt til overnattingsstedet klokka tre natt til fredag. Et dusin mennesker skal ha vært involvert i bråket som førte til det politiet klassifiserte som et forsøkt på drap. For tiden er ingen person mistenkt for forbrytelsen.

annonse

Annonse


Del saken
 • 10
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares
 • 10
 •  
 •  
annonse

Les også: