Bevæpnet politikvinne utenfor Københavns byrett. Foto: Thomas Sjørup / Ritzau Scanpix / NTB scanpix
annonse
En afrikansk mann er siktet for ran og drap på tre 80-åringer i Danmark. 
Mellom 7. februar og 7. mars døde tre gamle danske pensjonister, alle på rundt 80 år. De bodde i samme boligblokk. Nå har politiet siktet en 26 år gammel afrikansk mann mistenkt for tre drap. Dette fremgår av en pressemelding fra politiet.

Politiet i København etterforsket først en sak hvor en 81-årig kvinne ble funnet drept i sitt hjem i et boligkompleks i Østerbro, som Resett tidligere har skrevet om. Det viser seg nå at også to andre 80-åringer i den samme blokken døde i løpet av februar og mars. Slektninger og andre beboere i blokken mistenkte at det kunne være en sammenheng.

annonse

Resultatet ble at den 26 år gamle mannen fra Vest-Afrika, som først var siktet for å drepe en 81 år gammel kvinnen fra Østerbro, også ble siktet for ytterligere to drap.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Les også: Danmark: Satt egen butikk i brann, risikerer utvisning

Misbruk av kjøpekort

annonse
Reklame

Politiet skriver i pressemeldingen, som ble sendt ut fredag, at de i to tilfeller har oppdaget at det har vært misbruk av dankort, et dansk betalingskort, som har skjedd etter at de aktuelle personene var døde.

Sjefsinspektør Jørgen Bergen Skov presiserer at Københavns politi har lagt stor vekt på etterforskningen «Det skaper forståelig nok stor usikkerhet i området. Vi tar bekymringen veldig seriøst og har møtt innbyggerne,» sier han.

Les også: Danmark: Politiet vil ha forbud mot kriminell gjeng på Nørrebro

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.

Annonse