Del

I forrige stortingsperiode, altså mellom 2013 og 2017, skal det ha vært en hendelse der Lars Joakim Skarvøy ble tatt i å snoke på kontoret til en stortingspolitiker. Dette har Resett fått bekreftet av to kilder med kjennskap til hendelsen.

Etter det Resett har fått opplyst, skal saken ha blitt behandlet i presidentskapet på Stortinget, uten at det førte til noen offentlige konsekvenser.

Lars Joakim Skarvøy var også svært pågående mot unge medlemmer av Fremskrittspartiets Ungdom i den såkalte «Birkedal-saken», da det ble avslørt at FpU-lederen Trond Birkedal hadde snikfilmet nakne gutter i dusjen hjemme hos seg selv.

Sammen med Mads A. Andersen som tidlgiere jobbet i VG og som programleder i VGTV drev han også svært pågående journalistikk opp mot Christian Tybring-Gjedde. Dette er noe av bakteppet for at Oslo-representanten boikotter avisen.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Bakgrunn fra FpU

Skarvøy hadde selv bakgrunn fra Fremskrittspartiets Ungdom, men gjorde aldri noen stor karriere i partiet. I stedet slo han seg på journalistikken, der han raskt fikk status som en av VGs mest pågående reportere.

I 2017 kom det fram at han var kjæreste med Oslo Høyres Øystein Sundelin. Han har ogsåvært deltaker på lutefisklaget til Sigbjørn Aanes, som er tidligere statssekretær og spinndoktor for Erna Solberg. Aanes jobber nå i First House.

Nå gjenstår det å se om avsløringen av hans fordreining av fakta i saken om Giskes opptreden på dansegulvet vil få konsekvenser for Skarvøy, eller om VG lar ham fortsette som før.

Lars Akerhaug jobbet fra 2008-2010 og 2011-2012 i VG. Skarvøy jobbet i VG i samme periode. 


Del