Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Denne uken var det vår høyst aktede integreringsminister Jan Tore Sanner fra Bærum Høire som gikk seirende ut.

annonse

Les også: Nominasjon Ukens Resett-navn (uke 12)

annonse

Herren er ingen ukjent mann i Ukens Resett-navn, han gikk også seirende ut i uke 7, og er en fighter i denne krevende konkurransen.

Dengang ble han nominert for at «vi» må bli mer tolerante, vi må inkludere, vi må stå sammen om å få «dem» integrert, vi må brette opp ermene, og da skal vi se at resultatene kommer av seg selv.

Denne gangen ble Herr Sanner nominert fordi han blir fysisk dårlig av ytringsfrihet. Han ble så kvalm av å lese Resetts kommentarfelt at han måtte ta pauser, ifølge Dagbladet.

annonse
annonse

Det er ikke så lett å komme rett fra Bærum Høire ut i virkeligheten, der skjer det så mye og folk flest kan også ha sine egne meninger om det.

Vi får ønske integreringsminister Jan Tore Sanner fra Bærum Høire en god bedring og håpe på at kvalmen gir seg etterhvert.

Da takker redaksjonen for denne uken og så sees vi igjen som vanlig på fredag.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.