Skjermbilde NRK kveldsnytt.
annonse
annonse

NRKs lisensbetalere er ikke nådig i sin kritikk mot NRK som var delaktig i å spre konspirasjonsteorien at Trump samarbeid med Russland om å vinne presidentvalget i 2016.

I to år har spesialetterforskert Robert Mueller etterforsket den omstridte konspirasjonsteorien om en Russland-sammensvergelse der Trump har vært involvert.

Men i forrige uke kom nyheten at Trump frikjennes for dette påståtte samarbeidet. Presidenten har uttalt i ettertid at det er en skam at landet måtte gå igjennom løgnene spredt av onde personer.

annonse

Les også: TV 2-journalist nekter å innrømme at Trump er frikjent

I NRK har det vært utallige saker både på nett og TV der man har gått langt i å antyde at Trump samarbeidet med russerne.

– Det kommer stadig nye, avslørende detaljer fram om kontakten mellom Trumps valgkampteam og russerne, etter som FBIs nitide etterforskning rulles opp, hevdet NRK Urix i desember i fjor.

annonse

Nå som Trump er blitt frikjent har tonen i NRK forandret seg og Anders Magnus fortalte i et intervju med kveldsnytt søndag kveld at dette var et nederlag for både Demokratene og media.

– Pressekorpset vil få svært mye kritikk, sa USA-korrespondeten.

 

– Pill råttent

På sosiale medier får NRK massiv kritikk. I en sak lagt ut av Tove Bjørgås om frikjennelsen hagler det av sinte kommentarer.

– For NRK må dette være pinlig, skriver en person.

annonse

– En trist dag for medienorges heksejakt dette, mener en annen.

Andre mener journalister i NRK og TV 2 er en skam.

– Dette beviser atter en gang hvor ubrukelie journalistster i NRK TV2 VG og aller verst Dagbladet er! Pill råtten journalistikk hele vegen, skrives det.

 

– Korrupt og falsk

Også president Trump gir media det glatte lag.

I en ny melding på Twitter skriver han at den etablerte pressen har blitt avslørt for å være falske og korrupte.

 

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon