Skjermdump fra Daily Mail.
annonse

Tirsdag kveld fikk innbyggerne i London nok en gang oppleve grufulle knivstikkinger utført av ungdommer. Seks ble knivstukket på fem forskjellige steder rundt om i Englands hovedstad, skriver Daily Mail.

Øyenvitner beskriver gjerningsmennene som bevæpnet med «enorme kniver». Angrepene bærer preg av å være planlagte. Politisjefen i England sa tidligere på dagen at knivstikkinger blant ungdom er på det høyeste nivå hun noengang har opplevd.

Les også: Mødre i London sender ungene sine til Somalia for å unngå knivstikking

annonse

Knivstikkingene skjedde i Tottenham, Hounslow, Tooting, Kidbrooke og Barking i London.

Skjermdump fra Daily Mail.

Sjokkerte vitner, inklusive skolebarn, ble vitne til rå og brutale overfall hvor blodet fløt. Redesel og terror fylte London i går kveld. Ett vitne til en av hendelsene uttalte:

– To gutter kom ut av en sort Hyundai. Det så ut som de stakk offeret i maveregionen. Han blødde voldsomt fra hodet, så han kunne ha blitt stukket der også, men jeg er ikke sikker. En kvinne kom løpende ut av et nabohus for å hjelpe. Offeret var helt tildekket av blod. Jeg har aldri sett så mye blod i mitt liv.

Les også: London: Studenter tilbys kurs for å unngå knivstikking

En talsmann for Metropolitan Police, sier at det for tidlig på nåværende tidspunkt å si om hendelsene er knyttet opp mot hverandre. Ingen beskrivelser av gjerningsmennene er sluppet fra politiets side.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.