Illustrasjonsbilde. Foto: PIxabay.
annonse

Nå er det endelig stadfestet fra høyeste hold, Universitet i Oslo at man kan velge sin egen alder. På tide!

Fra før har Lauren Southern bevist at man kan velge sitt eget kjønn.

Likeså er etnisitet og legning selvsagt valgfritt. Det finnes de som veksler litt mellom kjønn fra dag til dag. Så jeg har laget en ukeplan og sendt den til forskjellige arbeidsplasser.

annonse

For jeg kan vel velge yrke litt fra dag til stemning òg regner jeg med? Jeg får i hvert fall god bruk for alle mine iboende egenskaper. Særlig de jeg ikke har blitt kjent med ennå.

Mandag 1. april

Alder: 28. Kjønn: kvinne. Legning: bifil. Yrke: danser. Etnisitet: svensk. Arbeidsplass: Den norske opera & ballett.

Dette er noe jeg gleder meg til. Ser de skal sette opp Mia Habib. Blir bra!

Tirsdag 2. april

Alder: 30. Kjønn: mann. Legning: hetero. Yrke: redaktør. Etnisitet: finsk. Arbeidsplass: VG.

annonse

Like greit å vikariere litt for Gard Steiro, stakkars. Ettersom jeg er betydelig yngre enn ham og kommer fra Nokia-landet Finland, så vet jeg jo litt om hvordan man skal behandle unge kvinner og dansevideoer på mobilen. Særlig etter all den erfaringen jeg må ha fått på ballettscenen mandag.

Onsdag 3. april

Alder: 26. Kjønn: kvinne. Legning: lesbisk. Yrke: samfunnsdebattant. Etnisitet: tildekket. Arbeidsplass: hjemme.

Jeg regner med at det fort ble litt mye rødvin etter jobb med VG-kollegene, så jeg velger fleksitid i dag. Regner med å starte opp pc-en sånn i tretiden. Tenkte jeg skulle argumentere litt for mitt eget nye innbegrep «islamofikseringsyke». Noe nesten alle i samfunnet vårt lider av.

Torsdag 4. april

annonse

Alder: 44. Kjønn: mann. Legning: homofil. Etnisitet: polsk. Yrke: prest. Arbeidsplass: Den norske katolske kirke.

Det blir godt å balansere litt etter all rødvinen de siste dagene. Forresten har de ikke ekte altervin i den katolske kirken? Kan sikkert kjøpe noen flasker og bokføre det via noen tilfeldige «katolske» navn som jeg finner på 1881. Cortez? Sanchez?

Fredag 5. april

Alder: 52. Kjønn: kvinne. Legning: usikker. Yrke: statsminister. Etnisitet: samisk. Arbeidsplass: 1. klasse på et fly til New York.

Det passer fint å være statsminister på en fredag, siden jeg da kan kombinere jobben med å forflytte meg til et passende sted for en oval weekend betalt av våre eminente skattebetalere.

Lørdag 6. april

Alder: Græs-gammel. Kjønn: mann. Legning: kjedelig. Etnisitet: norsk. Yrke: utenriksreporter.

Greit med litt helge- og overtidsbetaling når jeg først er i NY. Frokost på Serendipity blir fakturert.

Søndag 7. april

Alder: 19. Kjønn: kvinne. Legning: elskelig. Etnisitet: fransk. Yrke: flyvertinne

Tok nattflyet. Rekker jobben som spion for Utenriksdepartementet i morgen. At jeg var en og samme person, gikk på samme jobb og hang med den samme familien hver dag i så mange år er ikke til å tro. Forresten så har jeg valgt å definere de årene som en uke av livet.

Vær fri! Vær den du vil! Ikke ta ansvar! Lev livet!

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.