Joe Biden, til høyre, er under press etter å ha befølt kvinner uten samtykke. Skjermbilde Youtube.
annonse
annonse

Innrømmer NRK Nyheter hvor de står politisk etter å ha klikket «like» på Trump-utfordrer Joe Bidens video etter tafse-anklagene?

For et par uker siden bekreftet tidligere visepresident Joe Biden at han stiller som presidentkandidat for Demokratene i 2020.

Biden har vært en sterk kritiker av Donald Trump, og fikk mye oppmerksomhet da han truet presidenten med vold før valget i 2016.

annonse

Etter at han kunngjorde sitt presidentkandidatur, har flere kvinner stått frem og beskyldt 76-åringen for å ha befølt dem, uten at de har gitt samtykke.

Les også: NRK er en «drittkringkaster»

Tafsing

Bidens tafsing på kvinner har vært hovedoppslag hos de største amerikanske mediene i flere dager. I Norge har den etablerte pressen dysset ned nyheten.

annonse

Verken NRK eller TV 2, som dekker amerikansk politikk nøye, har viet saken mye oppmerksomhet.

Ville de vært like stille om det var Donald Trump som hadde blitt beskyldt for å tafse på kvinnene?

NRK Nyheter ser ut til å ha valgt side i saken. På Twitter har de likt videoen der Joe Biden  snakker ut etter anklagene.

– Jeg har alltid brukt å ta på menn og kvinner på skuldrene, det er slik jeg alltid har vært. Det er fordi jeg bryr meg om dem. Sosiale normer har forandret seg. Jeg skal bli mer oppmerksom på å respektere folks omgivelser, skal han ha sagt i videoen NRK likte.

annonse

 

Ingen «Metoo»-hysteri

Samtidig som NRK godtar presidentkandidatens beklagelse er det merkelig stille fra Metoo-dronning Marie Simonsen. Dagbladet-kommentatoren som bare for et par måneder siden skrev at «Metoo er glemt i Washington», da Brett Kavanaugh ifølge henne gråt seg til en plass som høyesteretssdommer.

I saken mot Kavanaugh hevdet hun også at «USA er styrt av gamle hvite menn som hater kvinner». Hvor er de sterke meningene rundt Joe Biden?

Hva med Trump-kritiker og TV 2-journalist Fredrik Græsvik som angivelig dekker amerikansk politikk? Han har hatt sterke meninger rundt Trumps forhold til kvinner, men heller ikke han later til å bry seg om de som nå står frem med anklager mot Joe Biden.

En video som viser hvordan den venstreorienterte politikeren tar på kvinner kan sees her:

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon