Kardinal Robert Sarah advarer om at Europa kan forsvinne hvis massemigrasjonen vedvarer. Skjermdump fra video.
annonse

Ifølge den Vatikan-baserte kardinalen Robert Sarah er massemigrasjon en eksistensiell trussel for Europa.

Vesten har ingenting å tjene på å slippe inn enorme mengder mennesker med liten respekt for grenser og kulturelt hegemoni, skriver Fox News. Sarah mener at de som bruker Bibelen for å promotere migrasjon bedriver «falske tolkninger» av skriftene.

– Det er en falsk eksegese å bruke Guds ord for å promotere migrasjon. Gud ønsket aldri slike splittelser, uttalte Sarah til franske Valeurs Actuelles.

annonse

Sarah kommer opprinnelig fra Guinea, et land med 88 % muslimer og kun 5 % kristne. Så kardinalen vet hva han prater om.

Les også: Afrikansk kardinal advarer Europa mot masseinnvandring: – Andre kulturer vil ta over

Konservativ

annonse

For tiden tjenestegjør Sarah som leder av Vatikanets liturgi-avdeling. Han nevnes ofte som kandidat til å bli den første pave fra Afrika siden Romertiden. Han er kjent for konservative standpunkter om blant annet liturgisk praksis, islam og migrasjon.

I intervjuet med Valeur Actuelles langer han ut mot prester og biskoper som uttaler seg «tåkete, vagt og upresist», for å slippe unna kritikk. De har «giftet seg» med en idiotisk utvikling i verden.

Sarah mener den katolske kirke ikke burde la seg utnytte av politikere som vil fylle opp det  europeiske kontinentet med muslimer:

– Alle migranter som kommer til Europa mangler penger, arbeid og verdighet. Er det dette kirken ønsker? Kirken kan ikke samarbeide med en massemigrasjon som er som en moderne form for slaveri.

– Hvis Vesten fortsetter med denne fatale politikken, er det en stor risiko for at en kombinasjon av manglende barnefødsler og invasjonen av fremmede vil føre til at Europa forsvinner, akkurat som Romerriket ble invadert av barbarer.

Les også: Kardinal: Vatikanet slettet arkiv over overgripere

Sarah avslutter:

annonse

– Mitt land er dominert av muslimer. Jeg tror jeg kjenner virkeligheten jeg snakker om.

– Hvis Europa forsvinner, og vi mister de uvurderlige verdiene fra det gamle kontinentet, vil islam invadere verden. Dette vil resultere i en total forandring av kultur, antropologi og moralske visjoner.

Paven ser annerledes på det

Pave Frans står for helt andre holdninger når det gjelder migrasjon, og har gjentatte ganger understreket verdien av migrasjon. Han oppmuntrer europeiske land til å åpne sine grenser og slippe inn flommen av migranter fra den tredje verden.

I en tale i Marokko nylig, gjentok paven det globalistiske, grenseløse budskapet:

– Migrasjonsspørsmålet kan aldri løses ved å bygge barrierer, skape frykt og nekte assistanse til de som ønsker et bedre liv for seg og sine familer, sa paven, som samtidig roste Marokkos innsats for å tillate sameksistens, og promotering av moderate former for islam.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse