annonse

I en tale i Detroit i oktober kalte Louis Farrakhan jødene for termitter, I november besøkte han Teheran hvor han ropt «død over Amerika».

Nå påstår han i en tale holdt i februar, men lagt ut på video nå, at han er den egentlige Messias.

Lederen for Nation of Islam sier han vil oppfylle Jesu oppdrag om å ødelegge den jødiske sivilisasjonen.

annonse

«Gud sendte aldri Jesus til å dø for denne verden. Jesus døde fordi han var 2.000 år fra å få til slutten på den jødiske sivilisasjonen. Han var aldri på korset. Det var ingen Golgata,» hevdet den amerikanske islamske lederne, ifølge Israel National News.

Jeg er Jesus

Den virkelige historien skjer i våre dager, fremhold Louis Farrakhan. «Jeg representerer Messias. Jeg representerer Jesus og jeg er den Jesus. Hvis jeg ikke er, ta livet mitt,» sa han, og påstod at han kunne få døve til å høre og stumme til å snakke, slik Jesus kunne.

annonse

«Overalt hvor jeg gikk, fant jeg meg selv avvist. Mine svarte folk, de tok imot meg. Men nå skremmer hvite mennesker helvete ut av svarte folk. Høyskolepresidenter straffes for å tillate meg eller noen som representerer meg å komme på college campus fordi de frykter hva som er i munnen min fra min lærer, den hederlige Elijah Muhammad,» sa Farrakhan.

Les også: Islamsk leder i USA kaller jøder termitter

Roste Hitler

Farrakhan har en lang historie med antisemittiske uttalelser, skriver Israel National News. I 1984 roste han Adolf Hitler.

Farrakhan har senere beskyldt amerikanere for å være en del av «Satans synagoge», sammenlignet jøder med termitter, advarte om eventuell tilintetgjørelse av hvite, hevdet at hvite mennesker kunstig ble skapt av en sint forsker og kalt dem bare «potensielle mennesker» og anklaget «jødene» for å hjelpe Adolf Hitler, skriver avisen.

annonse

Besøkte Iran

Resett har tidligere skrevet om Farrakhans besøk i Iran i november. Der kalte han USA for «fienden», og påstod at Amerika aldri har vært noe demokrati. «Jeg forstår hvordan fiender har konspirert mot det iranske folket, og jeg vil gjerne være ved siden av dere for å stoppe deres konspirasjoner», sa han på et møte med iranske regjeringsmedlemmer, referert i iranske medier.

Les også: Farrakhan i Iran: Ropte «Død over Amerika»

I Teheran brukte Farrakhan også tiden til å sammenligne president Donald Trump med Satan. «De kristne sier at Satan er en løgner, og hver dag teller de opp Trumps løgner,» sa Farrakhan i møtet. «Bare Satan ble skapt av en løgn».

Farrakhan var en aktiv tilhenger og støttespiller av tidligere president Barack Obama under hans første presidentvalgkamp.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse