Resett-kommentator Maria Zähler. Foto: MIKLOS LUKACS

Resett-kommentator Maria Zähler er blokkert fra å publisere på Facebook frem til 13. april, på grunn av kritikk av islam.

annonse

– Facebook påstår at jeg ved gjentatte anledninger har postet innlegg som er i strid med deres standarder. Det siste innlegget som ble unntatt offentlighet dreiet seg om profeten Muhammeds flerkoneri, sexslaveri og morderiske tendenser, og parallellen til IS, sier Zähler til Resett.

Islamkritikk

Hun presiserer at det dreier seg om flere innlegg, og at de alle sammen har inneholdt islamkritikk.

– Kritikk av slik barbarisk praksis er altså for hatefullt å regne. Alle poster jeg har fått beskjed om nå er unntatt offentlighet er poster som inneholder kritikk av islam og spesielt profeten. Facebook må snart tvinges til å forklare hvorfor de beskytter en enkelt religion fra kritikk, og sin motstand mot ytringsfriheten. Dette er å gå tilbake i tid, slår Zähler fast.

annonse
annonse

Les også: Utestengt fra Facebook for å ha sitert Koranen

«Kampen intensiveres»

Hun lover å gi Facebook motstand i tiden som kommer.

– Islam trenger ingen beskyttelse. Det er en sterkt innflytelsesrik religion med makt over milliarder av mennesker. Å sparke mot fundamentalistiske islam er å sparke oppover. Det er å sparke imot totalitære tanker, sjåvinisme og bakstreverskhet. Jeg er tilbake 13. april med full kraft, og kampen intensiveres. Facebook skal ikke få det lett.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.