Foto: Wikimedia Commons/Mogens Engelund
Del

Den tidligere danske kulestøteren og nå politiker, Joachim Brøchner Olsen, er fortsatt like tøff som han var på friidrettsbanen. Med en personlig rekord på 21.61 meter i kulestøt, mener Liberal Alliances arbeids-, helse- og boligpolitiske talsmann, at svenskene kan få komme til Danmark uten grensekontroll for å få en avkobling fra det utrolig politisk korrekte Sverige.

I en fantastisk ærlig og humoristisk tale fra folketingets talerstol serverte den maskuline politikeren sannheten på løpende bånd. Her tar han for seg alt fra Pippi Langstrømpe til svenske menn som vil amme i likestillingens navn. Etter å ha ramset opp det han kaller gode grunner til  å hermetisk lukke grensen mot Sverige, avslutter han med å si at flesteparten av svenskene jo er fornuftige mennesker som skal få muligheten til å unnslippe Sverige en stakket stund ved å besøke Danmark.

Les også: Dansk Folkeparti vil innføre grensekontroll mot Sverige

Så derfor innfører de ikke grensekontroll alikevel.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Se den utrolige talen her.

Ingen grænsekontrol mod Sverige, men…

Vi skal selvfølgelig ikke have en permanent grænsekontrol mod Sverige, for det er både for dyrt og for bøvlet. Men…

Publisert av Joachim B. Olsen Fredag 12. april 2019


Del