Foto: Wikimedia Commons/Mogens Engelund
annonse

Den tidligere danske kulestøteren og nå politiker, Joachim Brøchner Olsen, er fortsatt like tøff som han var på friidrettsbanen. Med en personlig rekord på 21.61 meter i kulestøt, mener Liberal Alliances arbeids-, helse- og boligpolitiske talsmann, at svenskene kan få komme til Danmark uten grensekontroll for å få en avkobling fra det utrolig politisk korrekte Sverige.

annonse

I en fantastisk ærlig og humoristisk tale fra folketingets talerstol serverte den maskuline politikeren sannheten på løpende bånd. Her tar han for seg alt fra Pippi Langstrømpe til svenske menn som vil amme i likestillingens navn. Etter å ha ramset opp det han kaller gode grunner til  å hermetisk lukke grensen mot Sverige, avslutter han med å si at flesteparten av svenskene jo er fornuftige mennesker som skal få muligheten til å unnslippe Sverige en stakket stund ved å besøke Danmark.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Les også: Dansk Folkeparti vil innføre grensekontroll mot Sverige

Så derfor innfører de ikke grensekontroll alikevel.

Se den utrolige talen her.

annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.