Byrådsleder Raymond Johansen (Ap), byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) og byråd for oppvekt og kunnskap Inga Marte Thorkildsen (SV)(tv) la fram planen for kollektivtrafikk i Oslo på Linderud T-banestasjon. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Det framstående ekteparet fra Miljøpartiet De Grønne (MDG) ble fotografert denne påsken under en harrytur til Nordby Shoppingsenter i Sverige.

annonse

Den permitterte Lan Marie Berg og hennes bystyrerepresentant Eivind Trædal utførte årets påskehandel med leiebil, skriver Jatilbilenioslo.no.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Grensehandel med personbil står i kontrast til MDGs partiprogram.

Les også: Lan Marie Berg ut i permisjon

Jatilbilenioslo.no. har også laget en oversikt som viser hvor mye ekteparet kan ha spart på den langreiste maten.

annonse
annonse

– Nordby Shoppingsenter er blitt et mekka for handleglade nordmenn som ifjor på dagsturer til utlandet handlet for 15,7 milliarder kroner. Som sikkert Berg og Trædal er fullstendig klar over er det mange tusenlapper å spare på å kjøre E6 til Svinesund. En kilo andebryst kunne nemlig det grønne radarparet ta med seg hjem for en hundrelapp, isteden for å kjøpe det hos sin lokale kjøpmann i Oslo for 450 kroner, skriver Jatilbilenioslo.no.

Les også: MDG: Dropp bilen, få ett års gratis transport i bytte

Trædal har, i motsetning til Lan Marie Berg, uttalt seg på Twitter:

annonse
Reklame

Les også: Erna Solberg vil beskytte politikere mot hatefulle ytringer 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.