Byrådsleder Raymond Johansen (Ap), byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg (MDG) og byråd for oppvekt og kunnskap Inga Marte Thorkildsen (SV)(tv) la fram planen for kollektivtrafikk i Oslo på Linderud T-banestasjon. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Det framstående ekteparet fra Miljøpartiet De Grønne (MDG) ble fotografert denne påsken under en harrytur til Nordby Shoppingsenter i Sverige.

Den permitterte Lan Marie Berg og hennes bystyrerepresentant Eivind Trædal utførte årets påskehandel med leiebil, skriver Jatilbilenioslo.no.

Grensehandel med personbil står i kontrast til MDGs partiprogram.

annonse

Les også: Lan Marie Berg ut i permisjon

Jatilbilenioslo.no. har også laget en oversikt som viser hvor mye ekteparet kan ha spart på den langreiste maten.

– Nordby Shoppingsenter er blitt et mekka for handleglade nordmenn som ifjor på dagsturer til utlandet handlet for 15,7 milliarder kroner. Som sikkert Berg og Trædal er fullstendig klar over er det mange tusenlapper å spare på å kjøre E6 til Svinesund. En kilo andebryst kunne nemlig det grønne radarparet ta med seg hjem for en hundrelapp, isteden for å kjøpe det hos sin lokale kjøpmann i Oslo for 450 kroner, skriver Jatilbilenioslo.no.

annonse

Les også: MDG: Dropp bilen, få ett års gratis transport i bytte

Trædal har, i motsetning til Lan Marie Berg, uttalt seg på Twitter:

Les også: Erna Solberg vil beskytte politikere mot hatefulle ytringer 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon