Anne og Anders Holch Povlsen. Foto: Jonas Olufson/Ekstrabladet

Danmarks rikeste mann, den mediesky milliardæren Anders Holch Povlsen, skal ha mistet tre av sine fire barn i terrorangrepene i Sri Lanka.

annonse

Det er Ekstrabladet som skriver at Povlsen og hans familie var på ferie i Sri Lanka når terrorangrepene skjedde. En ordknapp kommunikasjonssjef i Bestseller, Povlsens selskap, bekrefter tragedien og ber om respekt for familiens privatliv. Han har derfor ikke flere kommentarer.

Les også: Sri Lanka: – Sju selvmordsbombere sto bak angrepene mot kirker og hoteller

Det er derfor uvisst hvilke av barna som er døde. En av dem skal ha lastet opp noen bilder på sin Instagram konto fra ferieturen for noen dager siden.

Kleskonge

Povlsen har en formue på 41,6 milliarder danske kroner. Selskapet står bak merker som Vero Moda, Only og Jack&Jones, og Povlsen har også store eierandeler i andre klesselskap.

Til nå er syv selvmordsbombere identifisert som gjerningsmenn. Det er to kinesere og en japaner i tillegg til de tre danskene som er utlendinger av de drepte. Det er også statsborgere fra USA, Storbritannia, Nederland, Portugal og India blant de myrdede.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.