Anne og Anders Holch Povlsen. Foto: Jonas Olufson/Ekstrabladet
annonse
annonse

Danmarks rikeste mann, den mediesky milliardæren Anders Holch Povlsen, skal ha mistet tre av sine fire barn i terrorangrepene i Sri Lanka.

Det er Ekstrabladet som skriver at Povlsen og hans familie var på ferie i Sri Lanka når terrorangrepene skjedde. En ordknapp kommunikasjonssjef i Bestseller, Povlsens selskap, bekrefter tragedien og ber om respekt for familiens privatliv. Han har derfor ikke flere kommentarer.

Les også: Sri Lanka: – Sju selvmordsbombere sto bak angrepene mot kirker og hoteller

annonse

Det er derfor uvisst hvilke av barna som er døde. En av dem skal ha lastet opp noen bilder på sin Instagram konto fra ferieturen for noen dager siden.

Kleskonge

Povlsen har en formue på 41,6 milliarder danske kroner. Selskapet står bak merker som Vero Moda, Only og Jack&Jones, og Povlsen har også store eierandeler i andre klesselskap.

annonse

Til nå er syv selvmordsbombere identifisert som gjerningsmenn. Det er to kinesere og en japaner i tillegg til de tre danskene som er utlendinger av de drepte. Det er også statsborgere fra USA, Storbritannia, Nederland, Portugal og India blant de myrdede.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon