Nettavisen Resett. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Resett sin eksistens ble knapt nevnt i MSM før Grandes åkerromanse i Borten Moes bryllup og en debatt ledet av Fredrik Solvang i NRK.

Siden den gang har det norske folk omsider blitt oppmerksom på dette nettstedet. Boikotten vil ikke resultere i at Resett.no får færre lesee – tvert i mot – den jevne velger har rettferdighetssans og vil følgelig rette sin vrede mot de som boikotter.

Les også: Meningstyrannene vil få det travelt fremover, for Resett er kommet for å bli

annonse

Nå er tiden inne for oppegående, modige ANNONSØRER å annonsere i Resett.no – en avgjørelse som garantert vil være en god investering.

Les også: Norske politikere vil stoppe Resett – tegn medlemskap for bekjempe deres sensur

En annen effekt vil være at den jevne velger omsider «våkner» og skjønner at ELITEN er i ferd med å forringe vårt demokrati – noe som den jevne velger selvsagt kan korrigere ved stortingsvalget i september 2021. At en ledende venstrepolitiker støtter boikotten er intet mindre enn sjokkerende! I tillegg lite taktisk av et parti som jevnlig ligger godt under sperregrensen – ja, noen vil si at dette utspillet minner om «russisk rulett»!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon