Nettavisen Resett. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Resett sin eksistens ble knapt nevnt i MSM før Grandes åkerromanse i Borten Moes bryllup og en debatt ledet av Fredrik Solvang i NRK.

Siden den gang har det norske folk omsider blitt oppmerksom på dette nettstedet. Boikotten vil ikke resultere i at Resett.no får færre lesee – tvert i mot – den jevne velger har rettferdighetssans og vil følgelig rette sin vrede mot de som boikotter.

Les også: Meningstyrannene vil få det travelt fremover, for Resett er kommet for å bli

annonse

Nå er tiden inne for oppegående, modige ANNONSØRER å annonsere i Resett.no – en avgjørelse som garantert vil være en god investering.

Les også: Norske politikere vil stoppe Resett – tegn medlemskap for bekjempe deres sensur

En annen effekt vil være at den jevne velger omsider «våkner» og skjønner at ELITEN er i ferd med å forringe vårt demokrati – noe som den jevne velger selvsagt kan korrigere ved stortingsvalget i september 2021. At en ledende venstrepolitiker støtter boikotten er intet mindre enn sjokkerende! I tillegg lite taktisk av et parti som jevnlig ligger godt under sperregrensen – ja, noen vil si at dette utspillet minner om «russisk rulett»!

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.