Motdemonstranter
Motdemonstranter i Bergen, Foto: Lars Thorsen/SIAN

Det er en ting jeg lurer på når det kommer til det norske folk som viljeløst lar seg drive med av de islamvennlige politikerne, journalistene og de som mener de vet best.

annonse

Hva er det som gjør at de lukker øynene, stikker fingrene i ørene og hyler rasister, nazister og fascister til oss som forsøker å fortelle dem sannheten?

Er det sannheten som er for grusom til å kunne godta, eller er det bare saueflokkmentaliteten som driver dem samlet mot stupet?

Det menneskelige sinn har en primitiv mekanisme for å beskytte egoet ved å fornekte alle realiteter som produserer for mye stress til at hjernen kan klare å takle det.

Les også: Statsmakten erklærer krig mot SIAN

Dette kalles benektelse.

Benektelsen er en sentral del av menneskehetens måte å takle vanskeligheter på. Uten denne benektelsen ville vi våkne opp vettskremte hver dag og tenke på alle måtene vi kan dø på.

Isteden kobler hjernen vår ut essensiell frykt ved å fokusere på stress man kan håndtere, som å komme seg til jobben i tide eller å sortere søpla riktig.

For hvis vi opplever en mer omfattende eksistensiell angst, kaster vi den fort over bord, og fokuserer i stedet på enklere oppgaver og hverdagslige trivialiteter.

Det er nettopp denne benektelsen jeg møter når jeg med SIAN reiser rundt for å fortelle folket om islam. For islam har en så grufull historie, som er like virkelig i dag som for 1400 år siden, at folket faktisk benekter at historien er der.

Les også: SIAN tiltalt for «muslimhets» – Et angrep på en av oss, er et angrep på alle

Det er lett å gå inn på nettet og finne uttalelser fra Det Muslimske Brorskap om hva de ønsker å gjøre med Europa. Men folket holder fingrene langt unna knappene på tastaturet som ville tatt dem med inn i islams mørke verden. Den er rett og slett for grufull for det menneskelige sinn.

Så isteden lukker de øynene og tror inderlig på at om man bare møter dem med vennlighet og åpne armer, så vil nok islam tilpasse seg Europas menneskerettigheter. Og når det slipper igjennom selvmordsbombing i kirker så overbeviser de seg selv med at dette har jo ingenting med islam å gjøre.

Selv verdensledere lider av denne benektelsen når det kommer til islam.

Vår statsminister og hennes kumpaner på Stortinget tripper inn i moskeene med tildekket hår, for man skal jo vise dem respekt. Mens imamene vet at dette er lett match, Europa ligger for deres føtter.

Når jeg holder appeller og forteller hva islam egentlig står for, får jeg høre at jeg prater så stygt. Men sannheten om islam er ikke pen.

Selv ikke muslimer jeg prater med aner at det står i shariah-lovene at kvinner som har blitt voldtatt skal steines. At det ikke står et ord skrevet i koranen at kvinner skal dekke sitt hår men at det er Ayatollahen og muslimbrødrene som har bestemt dette. Og at demokrati er haram da det er skapt av mennesker og ikke av Allah.

Les også: SIAN-profiler tiltalt for flere tilfeller av muslimhets

Og når jeg sier at profeten Muhammed ikke var noe annet enn en morder og en pedofil, ja da er spytteklysene ikke langt unna. Selv hos såkalte vanlige muslimer lever benektelsen i beste velgående.

Dessverre er benektelsen blant nordmenn så tydelig gjennomført at til og med politiet leter med lykt og lupe for å finne noe de kan ta oss i SIAN for, vi som forteller sannheten.

Benektelsen er også så gjennomsyret i det norske folk at om de hadde tatt inn over seg sannheten om islam ville de ha løpt til psykolog alle som en fordi angsten hadde tatt dem.

Når var det egentlig sannheten og fakta ble forbudt å si?

Når var det det ble bestemt at etniske nordmenn skulle forfølges for å ønske å kjempe for sin frihet, sin likestilling, sitt demokrati og sin rett til å ytre seg?

Facebook utestenger alle som forteller hva som står i koranen eller i shariah. De blir utestengt for hatefulle ytringer. Men det er jo det som står i koranen, hadithen og shariah lovene som er hatet og det å sitere dem burde heller bli møtt med takknemlighet og tommelen opp. Det er koranen, hadithen og shariahen som burde blitt utestengt både på Facebook, i Norge og i Europa.

Vi, motstandsfolket, ønsker ikke å underlegge oss imamene og det muslimske brorskap. Vi ønsker ikke at Norge skal gå 1000 år tilbake og kaste fra oss vårt demokrati, vår frihet og vår likestilling.

Men benektelsens tråder spinner videre hos våre politiske ledere, politiet og folket med kun et resultat: Sannheten blir forbudt!

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.