Den Tyske Riksdagen. Foto: Selvstendighetspartiet

I begynnelsen av april var det en pan-europeisk konferanse i Berlin under regi av det tyske partiet AFD (Alternativ for Tyskland).

annonse

Temaet var europeiske verdier og hvordan vi på tvers av de europeiske landegrenser kan jobbe for å bevare nasjonalstaten i en tid der globalistene utøver stadig større og større makt, både i Europa og her hjemme i vårt kjære Norge, samt hvordan vært enkelt parti kan ta lærdom av sine broderpartier og hvordan vi sammen kan redde våre land.

Selvstendighetspartiet var tilstede på konferansen, representert av undertegnede, Oliver Hugaas, for å bygge relasjon mellom Selvstendighetspartiet og vår større politiske familie i Europa, under konferansen i Riksdagen så ble det i god tradisjon framført mange gode taler og gode diskusjoner delegatene imellom.

Fruktene av konferansen vil Selvstendihetspartiet høste i mange år fremover, gjennom et voksende kontaktnett og en gjenbekreftet visshet om at Selvstendighetspartiet ikke står alene i kampen for en sterk nasjon, men sammen i rekkene med våre Europeiske alliert som danner felles front mot internasjonal verdensfinans og global kultur-marxisme.

Les også: Den store befolkningsutskiftningen

Våre politiske motstandere, som abonnerer på en global multikultur, eller skal man heller si en «global intetkultur» forstår ikke at den såkalte «vinden fra høyre» ikke blåser fra høyre, den blåser fra grasrota. Det er den stille majoriteten av vanlige, hardarbeidende mennesker som reiser seg opp over hele Europa og gir klar tale om at vi må sette våre egene borgere i første rekke.

Våre utfordringer er de samme, siden disse er forårsaket av globalistene på tvers av grensene. Islamisering, ukontrollert migrasjon, økende ulikheter, kristen forfølgelse, angrepet på den tradisjonelle familien og kollapsen av våre europeiske samfunn som er tuftet på tillit og tradisjon.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.