Illustrasjonsbilde. / AFP PHOTO / THIERRY CHARLIER
annonse
annonse

Venstresiden marsjerer nå på samme måte som deres ideologiske fettere på 1930-tallet. Nasjonalsosialismen kaller seg nå globalsosialismen.

Vi lever i meget spente tider der nye Adolfer og deres klakører og medløpere tar sikte på full kontroll av menneskeheten og dette medfører at all opposisjon skal utryddes.

Total makt

annonse

Viljen til total makt over samtlige av sine medmenneskers tanker, meninger og handlinger ser ut til å være uimotståelig for grupper som i sitt hat til frihet og virkelig demokrati ikke skyr noen midler for å nå sine mål. Vold, semi-statlig boikott, trusler, indoktrinering og økonomisk undergraving er bare noen av virkemidlene globalsozialistenes sturmabteilung har i sine verktøykasser. Knebling av det frie internettets muligheter for meningsutveksling er også et viktig våpen.

Les også: FN i ferd med å vedta global plan for lovlig migrasjon i stort omfang

Infiltrasjon

annonse

Infiltrasjon av samfunnets hjørnesteiner – NGO’er, medier, byråkrati og politikk er viktige mål å erobre for femtekolonistene midt i en naiv og godtroende norsk hverdagsbefolkning. Men for å bryte ned det tidligere trygge, gode landet Norge må alle midler tas i bruk. Løgnpropaganda, nedbryting av kjernefamilien, politisering av kirken, import av ikke-kompatible kulturer og offentlig overtakelse av barneoppdragelsen i institusjoner ligger høyt på prioriteringslisten.

Endlösung

Globalsosialismens Endlösung er å etablere en eneste verdensregjering der all opposisjon er utryddet og den marxistiske doktrinens manifest er fullbyrdet. FN er her arbeidsverktøy nummer en. Og som alle kan og vil se er denne verdensorganisasjonen fullstendig kuppet av globalistene.

Les også: FN feller knusende dom over Erik Solheim

Frykt

Men først må de vestlige samfunn erobres og deres tidligere nasjonalorienterte kristendom knuses. Til det formål er islam et perfekt verktøy. Utnullingen av kristendommen og nasjonalismen ruller og går nærmest av seg selv. For å vinne en krig kreves det den gode fiende, MEN i tillegg må det hausses opp frykt. Frykt er samlende. Og selv om forgjengeren nasjonalsosialismen også hatet jødene, må det for den globale varianten etableres en enda større trussel. Og hva er mer globalt enn klimaet som omgir oss.

annonse

Uhyggelig genialt

Planen er uhyggelig genial. Hvite, mannlige kapitalister ruinerer de unges fremtid med industrielle Co2-utslipp som dreper oss alle om ikke all makt overlates et globalt styre. Og det sier selveste FN’s forskerpanel. Hvem kan motstå en slik massiv propaganda?

Knuser friheten

Og nettopp derfor haster det slik for globalsosialistene. For den såkalte, ødeleggende globale oppvarmingen er blitt forkjølet og havene stiger slett ikke.

Løgnere har alltid dårlig tid – før løgner og luftslott klapper sammen. Dette er grunnen til at selv de siste frie pip – som Resett – må knebles, ja knuses. For de forledede folkene kunne jo finne på å begynne og tenke selv. Og den frie tanke har alltid vært maktkåte sosialisters verste fiende. Både den nasjonale varianten og nå den globale.

Derfor passer det godt å runde av med Otto Nielsens treffende satire – „He Is Dead, But He Won’t Lie Down”:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon