Illustrasjonsfoto: Pixabay/geralt
annonse
annonse

Den tyske avisen Welt Am Sonntag hadde den 28 april en tankevekkende artikkel. Den satte ting litt i perspektiv når det gjelder terroristhandlinger.

Artikkelen som var over 3 sider og skrevet med veldig små bokstaver var nemlig bare en liste. En liste over de 30 000 terrorangrep utført av islamister siden 11 september 2001. Totalt har 150 000 mennesker blitt drept av radikale muslimer de siste 18 år.

Skjermdump fra Welt Am Sonntag.

Dette står i skarp kontrast til den oppmerksomheten ett enkelt terrorangrep utført av en ikke-muslim skaper. Se feks. hva slags oppstyr terroren i Christchurch, New Zealand skapte. Hva er grunnen til dette?

annonse

Hva er det som får enkelte til å synes at det viktigste etter et terrorangrep utført av islamister er å fordømme handlingen, forsikre alle om at det dreier seg om et enkeltstående tilfelle og så slå ring om alle de andre muslimene i verden som bare er fredelige mennesker?

Vi vet jo av erfaring nå, at mange av disse langt ifra er fredelige, men ønsker å drepe alle vantro. De som ikke er muslimer må dø. Hva er det egentlig som skal til for at disse menneskene skal forstå hva det er som skjer?

Smak litt på de tallene som den tyske avisen presenterer. 30 000 terrorangrep på de siste 18 år. Det er 1666 terrorangrep i året, eller 139 i måneden eller mellom 4 og 5 hver dag. 150 000 mennesker drepte. Det er 8333 i året, eller 694 i måneden eller 23 mennesker drept av en muslimsk terrorist daglig.

annonse

Les også: Kristne blir slaktet, men Hillary Clinton vil ikke bruke ordet «kristen»

New Zealands statsminister, Jacinda Ardern, sa etter terrorangrepet mot muslimer som drepte 50 mennesker, at dette var en av «landets mørkeste dager» og sa at angrepet «kun kan beskrives som et terrorangrep». Angrepet vekket sinne, sjokk og sorg i landet, både blant innbyggere og politikere. Overalt på New Zealand ble det holdt sørgemarkeringer, støttemarsjer og minnestunder i etterkant av hendelsen. Tusenvis av mennesker la også ned blomster ved de to moskeene som ble rammet av skytingen.

En hel verden var der med sin fordømmelse av terroristen, en hvit etnisk innbygger som ble beskrevet som «høyreekstrem» i media, selv om mye tyder på at han var mer venstreekstremist. Men tre dager senere, når Boko Haram drepte kristne for fote i Nigeria, var det knapt et pip å høre om dette i media. Eller hva med 25 februar i år, hvor like mange (50) kristne ble drept av fanatiske muslimer i Kaduna, Nigeria som det ble drept muslimer i New Zealand?

I Hagley park møtte 20.000 innbyggere opp til minnehøytidelighet 28. mars 2019 etter terroren i New Zealand. Scott Morrison og andre ledende politikere fra Stillehavsområdet var tilstede. Sangeren Yusuf Islam (tidligere kjent som Cat Stevens) medvirket.

Hvor var Yusuf Islam etter 25 februar i år? Han var ihvertfall ikke tilstede under noen minnehøytidelighet i Kaduna, rett og slett fordi det aldri ble arrangert noen. Er det slik at sorte mennesker er mindre verdt eller er det fordi de var kristne? Eller kan det kanskje være fordi gjerningsmennene ikke var hvite ekstreme menn?

Dette er spørsmål statsministeren på New Zealand og alle andre bør stille seg.

annonse

Vi kan ikke tolerere at muslimer særbehandles om de er ofre eller gjerningsmenn. Muslimer er ingen minoritet. De er den nest største «religionen» i verden og består av nesten 2 milliarder mennesker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon