Michelle Malkin taler på CPAC 2019. Foto: Zach D Roberts/Nurphoto/REX (5609689e)
annonse
annonse

Facebook har nylig erklært at å poste støtteerklæringer for eller linke til utestengte personer eller organisasjoner vil medføre reaksjoner.

Det handler altså om å sensurere alle som protesterer mot sensur. Slik rammes også venner og støttespillere av mennesker og organisasjoner som Facebook sensurerer, skriver Breitbart. Avisen frykter at dette kan føre til en massiv utrenskning av uønskede elementer, såkalt anti-etablissement, fra Facebook før presidentvalget i USA neste høst.

Nylig fikk journalisten Michelle Malkin oppleve dette i praksis. Hun skrev en Facebook-post som viste støtte til Laura Loomer og Gavin McInnes, to venner av henne som var utestengt fra bl.a. Facebook for å «utøve sin ytringsfrihet». Innlegget ble fjernet av Facebook, med den vanlige beskjeden om at den brøt med plattformens «community standards».

annonse


Michelle Malkin er en konservativ forfatter og journalist med en lang og imponerende CV. Tidligere i år holdt hun en tale på Conservative Political Action Conference (CPAC) hvor hun kom med sterk kritikk mot politikeres manglende evne og vilje til å gjennomføre en strengere migrasjonspolitikk. Hun er også sterkt kritisk til den moderne feminismen, som hun mener er styrt av ytterliggående krefter på venstresiden.

Les også: Facebook blokkerer alternative medier, rett før Folketingsvalget i Danmark

Michelle Malkin gjør Facebook til latter når hun påpeker at de forsøker å tjene penger på posten som de selv har blokkert:

annonse

Her kan du se talen Malkin holdt under CPAC 2019:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon