Katie Hopkins gjester "This Morning" på ITV. Foto: Ken McKay/REX
annonse
annonse

Onsdag 22. mai kommer den britiske journalisten Katie Hopkins til Oslo Militære Samfund for å holde foredrag, i regi av Document.

Katie Hopkins er ifølge seg selv Storbritannias «største bitch», noe hun overhode ikke skammer seg over. Hun tar ikke seg selv så høytidelig, og av den grunn er hun både elsket og hatet. 

Hopkins er rappkjeftet, og setter ting på spissen, men hun er ærlig, og lar seg ikke så lett vippe av pinnen. Nettopp derfor har hun markert seg som en uredd forkjemper for ytringsfriheten, og som en kritiker av politisk korrekthet, islam og masseinnvandring.

annonse

Les også: Britisk gutt brutalt banket opp av innvandrergjeng i Bradford

Uredd

Hun har blant annet vært i Sør- Afrika, der hun har dekket den pågående diskrimineringen av hvite bønder i landet. Hun har også vært og besøkt Sveriges trøblete utenforskapsområder, og hun har intervjuet migranter i Calais. Hun er ikke redd for å være der det skjer, eller å gå til konfrontasjon.

annonse

Dette vil bli Hopkins første gang i Norge. Foredraget avholdes i regi av Document, ved Oslo Militære Samfund, 22. mai, klokken 19.00. Dørene åpner klokken 18.00. Billetter kan kjøpes her.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon