annonse

To arabere i Värmland i Sverige mishandlet en 15 år gammel svensk gutt. En video av mishandlingen spres på YouTube. 

annonse

Offeret kjørte rundt i en såkalt EPA-traktor i Kil i Värmland. To menn som skal være av arabisk opprinnelse skal ifølge videobeskrivelsen ha latt seg provosere av at det var et sørstatsflagg malt på taket på kjøretøyet. I klippet kan man se den ene av de to mishandle gutten. 

annonse

Les også: Innvandrerungdom banker opp og ydmyker etnisk norsk ungdom i Oslo-området

Uklarhet

Den andre mannen stod og filmet, mens kameraten gav seg løs på den 15 år gamle gutten. Nok en person var til stede, og filmet videoen som senere ble lagt ut på YouTube.

annonse
annonse

Foreløpig er omstendighetene rundt hendelsen uklare. Politiet har bekreftet overfor SVT at det er påbegynt en etterforskning av hendelsen.

– Jeg kan bekrefte at det pågår en efterforskning av mishandling i Kil, men for øvrig har jeg ikke rukket å se på tilfellet ennå, sier etterforskningsleder Sara Nerman.

Videoen er spredt i sosiale medier, og er delt av blant andre den uavhengige journalisten Joakim Lamotte på Facebook.

annonse
Reklame

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.