Miljøpartiet de grønne har partitime under Arendalsuka onsdag. Det var god plass på torget. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Miljøpartiet de grønne (MDG fra nå av) er et av de største truslene mot individets frihet i Norge per mai 2019.

I kraft av sin illiberale og absurde avgiftspolitikk, vil de gjøre vanskeligst mulig å gjennomføre de personlige valgene i hverdagen vanlige folk regner som nødvendig for oppnåelse av trivsel og livskvalitet. Konfrontert med dette forsøker MDG å forsvare den egentlig totalt uforsvarlige politikken sin ved å henvise til skremmebilder av nært forestående dommedag. Alle i Norge må tjene mindre, jobbe mindre, reise mindre, spise mindre kjøtt, og betale langt mer skatter og avgifter. Dette er budskapet. Generelt må folk i Norge ofre frihetene sine for at ikke verden skal gå under som følge av en angivelig global oppvarming.

Så er det virkelig galskap å ville redde miljøet? Selvsagt ikke. Men i følge vitenskapelig ankerkjente kilder har temperaturen på jorden ikke økt med mer enn 0,85 Celcius grader i løpet av de siste hundre år. Det er dette som er fakta. MDG mener altså at alle de politiske tiltakene de drømmer om å iverksette, er legitime som følge av en påstått global krise med oppvarming. Og det er slettes ikke bare fra MDG man hører dette. Daglig leser man i MSM om «klimakrise» og liknende. Denne type mantraer gjentas ukritisk av et tverrpolitisk miljø (kunne de hatt nytte av litt miljøterapi?). Men en løgn blir ikke mer sann uansett hvor mange ganger den blir gjentatt, eller av hvor mange som gjentar den.

annonse

En annen faktaopplysning som åpenbart unnslipper bevisstheten til miljøfascistene, er helt enkelt at Norges bidrag til forurensning (som etter sigende bidrar til «klimakrise») er forsvinnende liten i den store sammenhengen. De store forurenserne i verden er land som USA, Kina, Russland, Brasil, India med flere. Hva slags logikk ligger til grunn for å antyde at bare vi her i Norge ofrer alle våre friheter, inkludert kjøpekraft og valgmuligheter til transport, så vil klimaet bli helt bra igjen? Som om landene nevnt over vil slutte med sine forurensende utslipp hvis MDG får viljen sin her til lands. Naturligvis er dette helt absurd og slik politikk handler i beste fall om et slags forsøk på (enda) en «moralsk riktig» symbolpolitikk, som Norge ikke er helt ukjent med i internasjonal sammenheng. Man skal på en måte opphøye seg selv som et slags moralsk fyrtårn i en ellers umoralsk verden, og nettopp så arrogant som det høres ut, er det jo faktisk også.

Les også: Informasjon fra en Osloborger til en livsfjern MDG-politiker

Arroganse er èn ting, det er greit å være arrogant. Men det øyeblikk noens arroganse skal gå ut over frihetene og rettighetene til alle andre, er det på tide å si fra om at det ikke er greit mer. Det er helt uaktuelt at alle i Norge må ofre sin individuelle frihet, bare fordi at noen personer med politisk makt skal få gjennomført sine fantasier om en arrogant symbolpolitikk. Og det er her galskapen er åpenbar. Det er uten tvil meningløst at MDG skal få gjennomføre sin absolutt illiberale politikk. Den vil gå voldsomt på bekostning av enkeltmenneskets frie valg, og vil ikke ha noen nytte. Politikken vil ikke bedre det globale klimaet, og den påståtte klimakrisen omfatter likevel ikke annet enn en gjennomsnittlig temperaturøkning på 0.85 Celcius grader i løpet av de siste hundre år.  

Samtidig er det viktig å minne om at det ikke er noen som faktisk ønsker forurensning, forsøpling, ødeleggelse av natur og liknende. Det er forkastelig at det flyter fullt av plast og annet søppel både til lands og til havs. Men løsningen på disse problemene er ikke å ta fra alle sammen frihetene sine, pengene sine og valgmulighetene sine. Man må innrette tekniske løsninger som begrenser skadelige utslipp, lage mer miljøvennlige produkter og andre tiltak av denne typen. MDG og andre med liknende symptomer på samme galskap, synes å mene at den eneste måten å løse problemer med forurensning og den type ting, er å ta frihetene fra folk. Som om kollektiv avstraffelse løser alle problemer. Nei, dette er politikk som er fordekt kommunisme. MDG er som en melon, den er bare grønn utenpå og knallrød på innsiden.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon