Anslagsvis 2.000 skoleelever trosset regnværet og deltok i klimaprotesten utenfor Stortinget i Oslo fredag. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse

Daglig opplever vi kjente politikere underkaste seg den vestlige verdens klimahysteri.

Underdanigheten uten motforestillinger har gått så langt at man endog bøyer seg i beundring for en svensk skoleelev og lar denne styre sin egen agenda og hverdag. Eleven gis plass til foredrag hos EU og i mange andre fora. Vanvittigheten skjer tilsynelatende uten motforestillinger.

Hvordan kan det skje at ellers oppegående mennesker fullstendig gir slipp på eget virkelige ståsted og på denne måten kaster seg på en industrielt og selvforsterkende drevet popularitetsbølge?

annonse

Les også: Klimahysteriske, britiske kvinner oppfordrer folk til å unngå å få barn

At klimadriverne glatt overser naturens og klimaets egen sterke, naturlige og kontinuerlige endring forstår vi jo, da dette er en forutsetning for egen agenda og suksess. Intet synes å bremse deres fanatiske fremferd og helt manglende ansvarsfølelse overfor en bedradd verden.

Ledende og styrende politikere: Mangler dere helt personlig integritet og respekt for den VIRKELIGHETEN dere vel er oppvokst med og tidligere har hatt som basis for egen tankegang og praksis?

Hva i all verden kommer det av når dere helt synes å gi slipp på realitet og enkel fornuft?

Les også: Carl I. Hagen ut mot klimahysteriet: – Norge bør forlate «Parisjukset»

Dere bør da forstå at naturen og dens klimaendringer går sin egen gang, fullstendig uavhengig av «moderne forskeres» behov for selvhevdelse og trang til definisjon av naturens gang!

annonse

Politikere, det er virkelig på tide dere selv tar styringen over eget verdensbilde og ikke overlater denne til eksempelvis skoleelever og internasjonale klimaprofeter hvis agenda er økonomisk profitt på bekostning av en bedratt verden!

Politikere, forsøk å ta tilbake respekten for dere selv og se den egentlige virkeligheten, i stedet for en kunstig klimavirkelighet skapt av klimaprofeter med en helt uverdig agenda.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.