Document-redaktør Hans Rustad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Hans Rustad skriver i Document om kristenforfølgelser i Vest-Europa, og hevder at eliten blir integrert i islam, snarere enn at muslimene blir integrert i Vesten.

Rustad åpner sitt innlegg i Document med å beskrive situasjonen i Frankrike og Tyskland, der angrep på og vandalisering av kirker er blitt stadig vanligere. I Frankrike angripes to kirker hver eneste dag, skriver han. Fra Tyskland er det kommet rapporter om angrep på frafalne. 

– Angrepene og truslene mot konvertitter er langt mer betydningsfullt enn vi skulle tro: Det er en voldelig gjennomføring av islam herredømme i Europa. Det er en direkte utfordring av den frihet vi foregir at alle har rett til. Ved å ignorere truslene, beskjærer vi vår egen frihet, skriver Document-redaktøren.

annonse

Irrasjonelle medier

– Kartlegging av kristenforfølgelser i Europa er ikke lenger fantasi. Mediene kommer til å fortie dem. De har en sekundær begrunnelse: Det kan egge til hat mot muslimer. I deres forkvaklede univers er dette en rasjonell begrunnelse. De sitter allerede på toget som er på vei mot et islamisert Europa.

Les også: Frankrike: Stadig flere kirker vandaliseres

Islams hus

Rustad skildrer videre hvordan eliten i Vest-Europa, både medier, politikere, kultureliten og ledelsen i kirkene, har gått inn i islams hus – dar al-islam – der det hersker fred, og der man kan bli tildelt penger og posisjon. De overser ifølge Rustad forfølgelsen av kristne i muslimske land, og fordi de tier, mener Document-redaktøren at de er medskyldige i forfølgelsen. 

– Det er derfor oppstått et stort skisma i Vesten: Mellom dem som tilhører islams hus og de som tilhører krigens hus. Våre myndigheter vil anstrenge seg for å lokke folk inn i islams hus. Der hersker fred. De vil lukke ned medier og fortie undertrykkelsen av kristendommen, den frie tanke, det frie ord og demokratiet.

annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.