Foto: INA FASSBENDER / AFP

FNs generalsekretær Antonia Guterres mener at EUs medlemsland bør overgi kontrollen over innvandringspolitikken til EU, og åpne grensene. 

annonse

Uttalelsen kom da Guterres nylig mottok den globalistiske hedersutmerkelsen Charlemagneprisen i Tyskland. Denne prisen er tidligere utdelt til pave Frans, Angela Merkel og Emmanuel Macron. FNs generalsekretær åpnet sin takketale ved å advare mot at europeiske velgere «vender seg innover». En transkripsjon av talen ligger tilgjengelige på FNs nettsider.

– Å assimilere flere kulturer og herkomster var startpunktet for europeisk kultur, sa Guterres.

Les også: Guterres: Vi taper kampen mot klimaendringene

Guterres’ radikale agenda

Videre hevdet han at europeere ikke vil kunne «beskytte kontinentets arv» uten å tillate stortstilt innvandring, kutt i CO2-utslipp, arbeid for fri abort, resultatlikhet og promotering av LHBT-livsstiler. 

FN-toppen utbasunerte videre at Europa «ikke kan fundamenteres på oss versus dem», og at det ikke finnes noe alternativ til åpne grenser. Han hevdet at det å stenge dørene for asylsøkere «ikke beskytter, men gjør skam på arven».

– Alle samfunn tenderer til å være, eller er allerede, multietniske, multikulturelle og multireligiøse. Dette må anses for å være en rikdom, ikke en trussel, insisterte Guterres. 

Sammenligner migranter med «Europas far»

Han beklaget seg over at «menneskerettighetsagendaen (sic) har tapt grunn» til fordel for nasjonalkonservative krefter. Videre sammenlignet han den første tysk-romerske keiseren Charlemagne, som forenet de vestlige deler av Europa innen det niende århundret, med migranter fra ikke-vestlige u-land.

– Som Charlemagne måtte Europa lære fra Jerusalem, Athen, Roma og så mange andre kulturer, sa Guterres. 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.