Illustrasjonsbilde. (Foto av Ishara S.KODIKARA / AFP)
annonse
annonse

Krf ønsker en seriøs debatt om halallån i Norge. De synes det er sympatisk at renter, ifølge islam, skal gå til fattige. Som troende YFO-medlem håper jeg da at rentene på mitt boliglån kan gå uavkortet til Norges fattigste nettavis, nemlig Resett.

Jeg «eier» en enebolig som banken ikke vil mukke med å innkassere om jeg skulle slutte å gå på jobb, men har ennå ikke plantet doriske søyler foran døren eller fått gravd ut et marmorbasseng i hagen. Prioriterer foreløpig å spare til å fjerne leiren og halmen som ennå ligger og slipper inn kulde under stuegulvet. Det var slik de isolerte etter krigen. Ja, skal jeg være ærlig så hadde jeg gjerne donert de rentene tilbake til meg selv, om det var mulig. Gjerne med skattefradrag.

Situasjonen er den at Norges kristne parti ønsker å innføre sharialovgivning på boligmarkedet. Meglere – ta dere en etterutdanning! Det er en ny ung og skjeggete kid i byen. Og han mener ikke business, i hvert fall ikke for bankene. Det argumenteres for at man skal betale en større sum for boligen, en som tar høyde for hva sluttsummen hadde blitt med renter, dokumentavgift (2,5 prosent av boligens verdi til staten) og andre utgifter. De stoler med andre ord på at markedet forblir stabilt og at den som har kjøpt boligen blir boende der resten av livet. Ja, for man kan vel ikke ta hensyn til markedets svingninger om man en dag vil selge?

annonse

Finnes det ingen som har tatt et fattig årsstudium på BI eller Handelshøyskolen i KrF? Ingen?

Hvorfor skal man lage nye omveier for denne vanskelige samfunnsgruppen? Tåler ikke staten å si nei? Kan man ikke bare si det som det er: Vi er et sekulært samfunn. Lev med det! Flytt gjerne til et muslimsk land om dette byr deg imot.

Les også: Norske myndigheter må ikke legge til rette for sharia-kompatible «lån» for muslimer i Norge

annonse

Som om ikke byråkratiet var stort nok i Norge. Nå må man kanskje ansette halalrådgivere i finansdepartementet. Lærebøker må skrives om. Lovbøker må skrives om. Studier på universitet og høgskole må endres. Hvorfor vil KrF tekkes noe som bare skaper større problemer? Du gir ikke islam lillefingeren. Eneste fingeren jeg vil gi dem er langfingeren i synet. Og gjerne til KrF også. Makan til teppekryping for folket som fornekter Jesus som Guds sønn. De elsker dem som bruker dem (de bokstavtroe islamister). De hater, selv om de ikke vil innrømme det, dem som respekterer dem (de sekulære nordmenn).

De kan gjøre vin til vann, disse KrF-erne. Og penger til sand. Jeg går ikke inn i det religiøse, disse folka vet jo at de har alt utenkelig på sin side. Men jeg velger heller å spørre hvorfor de vil gå imot hva islam selv sier om at man skal respektere og følge lovene i det landet man bor i, selv om man ikke bor i et islamsk land?

Ønsker de å innføre et annet banksystem for en religiøs gruppe så må jo andre trossamfunn også få de samme rettighetene. Som sagt er jeg troende til ytringsfriheten. Min helgen er vel i så måte den høyst levende Shurika Hansen.

Kort sagt: Da må jo trossamfunn som sikher, buddhister, katolikker, sektgærninger, protestanter, humanetikere og Ytringsfrihetsforbundet (YFO) få samme rettigheter. Eller enda bedre: De rettighetene de selv dikterer, gitt sitt livssyn. Jeg mener YFO mangler en profet. Som usynlig anonym stiller jeg meg gjerne til disposisjon. (Er det valg for slikt?) I stedet for oppføring av moskeer, lange pilegrimsferder og meditasjon setter jeg pris på donasjoner til utbedring av eneboligen og oppkjørselen, samt dedikasjon til samfunnsdebatten. Jeg kan forkynne noe sekulært fra altanen når tiden er inne.

Skjerpings KrF! Har dere ikke sett hva som skjer med kristne som er eller kommer i undertall i muslimske områder i verden? De blir systematisk motarbeidet. Et forslag: Forsøk å oppføre et minikapell i Saudi-Arabia. Spør pent og se hva som skjer.

Eller jobb iherdig for å lage en større martyr av Siv Jensen enn det hun strengt talt fortjener. Snikislamisering er for meg det beste nyordet som er kommet siden krigen. Fordi det er sant.

annonse

Amen-hu Akbar

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon