Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Endelig fredag igjen, og det betyr nok en runde med Ukens Resett-navn. Redaksjonen har plukket ut et knippe verdige kandidater, og da er det opp til deg å velge ut din helt spesielle favoritt.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Selveste kulturministeren Trine Skei Grande nomineres igjen. En person Resett omtalte i forbindelse med en et #metoo–sak. Nå vil hun komme usanne nyheter til livs, men hun har ingen løsning. Pussig nok.

Les også: Kulturminister Trine Skei Grande: – «fake news» er en stor demokratisk utfordring

annonse

 

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Vi nominerer kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen igjen. Han har vært med en rekke ganger i Ukens Resett-navn, men han får liksom ikke inn støtet. Denne gangen nomineres han for å ha kalt Steve Bannon en rasist.

Les også: NRK-sjefens journalister knytter Steve Bannon til rasisme og facsisme. Hvor er norske politikere?

 

annonse

En i Resett som kaller seg «Asbjørn podcast» står bak disse salgbare skyggeluene. Vi i redaksjonen driver ikke som kremmere, vi lager nyheter som sjelden blir verifisert av Faktisk.no. Vi vinner lesere hver eneste dag, og så videre.

Les også: Fjern maga-etterligningen!!!

 

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

 

Da Berit Kjøll ble utropt til ny idrettspresident etter å ha vunnet valget mot ektemannen til Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng, hvis navn Tom Tvedt, bruste hun ut:

annonse

– Jeg vant, jeg vant, jeg vant.

Les også: – Ikke en celle i min kropp kan identifisere seg med Berit Kjøll

 

Foto: Berit Roald / Scanpix

Endelig kan vi få et skikkelig gjensyn med selveste Eivind Trædal. Denne gangen brukte han ikke munnen, men sykkelen og fingeren. En slik adferd er nok til å bli med i Ukens Resett-navn.

Les også: MDG-Trædal skal nesten ha kjørt ned bompenge-motstander

Fylkesråd for klima og miljø i Hedmark, Anne Karin Torp Adolfsen (Ap), har erklært klimakrise i hele fylket.

Les også: Hedmark fylkeskommune erklærer klimakrise

Religionsviter Marianne Bøe vi flytte eksamen for å tilpasse skolen til islam. Det er nemlig en muslimsk høytid, og da mener Bøe det vil være passende å flytte eksamen. Det er noen hundre religioner her i verden, så det er litt av en oppgave å finne en eksamensdag som passer dem alle.

Les også: Religionsviter vil tilpasse eksamenstider etter muslimenes høytid

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon