Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Endelig fredag igjen, og det betyr nok en runde med Ukens Resett-navn. Redaksjonen har plukket ut et knippe verdige kandidater, og da er det opp til deg å velge ut din helt spesielle favoritt.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Selveste kulturministeren Trine Skei Grande nomineres igjen. En person Resett omtalte i forbindelse med en et #metoo–sak. Nå vil hun komme usanne nyheter til livs, men hun har ingen løsning. Pussig nok.

Les også: Kulturminister Trine Skei Grande: – «fake news» er en stor demokratisk utfordring

annonse

 

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Vi nominerer kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen igjen. Han har vært med en rekke ganger i Ukens Resett-navn, men han får liksom ikke inn støtet. Denne gangen nomineres han for å ha kalt Steve Bannon en rasist.

Les også: NRK-sjefens journalister knytter Steve Bannon til rasisme og facsisme. Hvor er norske politikere?

 

En i Resett som kaller seg «Asbjørn podcast» står bak disse salgbare skyggeluene. Vi i redaksjonen driver ikke som kremmere, vi lager nyheter som sjelden blir verifisert av Faktisk.no. Vi vinner lesere hver eneste dag, og så videre.

Les også: Fjern maga-etterligningen!!!

annonse
annonse

 

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

 

Da Berit Kjøll ble utropt til ny idrettspresident etter å ha vunnet valget mot ektemannen til Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng, hvis navn Tom Tvedt, bruste hun ut:

– Jeg vant, jeg vant, jeg vant.

Les også: – Ikke en celle i min kropp kan identifisere seg med Berit Kjøll

annonse

 

Foto: Berit Roald / Scanpix

Endelig kan vi få et skikkelig gjensyn med selveste Eivind Trædal. Denne gangen brukte han ikke munnen, men sykkelen og fingeren. En slik adferd er nok til å bli med i Ukens Resett-navn.

Les også: MDG-Trædal skal nesten ha kjørt ned bompenge-motstander

Fylkesråd for klima og miljø i Hedmark, Anne Karin Torp Adolfsen (Ap), har erklært klimakrise i hele fylket.

Les også: Hedmark fylkeskommune erklærer klimakrise

annonse

Religionsviter Marianne Bøe vi flytte eksamen for å tilpasse skolen til islam. Det er nemlig en muslimsk høytid, og da mener Bøe det vil være passende å flytte eksamen. Det er noen hundre religioner her i verden, så det er litt av en oppgave å finne en eksamensdag som passer dem alle.

Les også: Religionsviter vil tilpasse eksamenstider etter muslimenes høytid

 

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon