Foto: AP Photo/Ronald Zak
annonse
annonse

I internasjonale medier stilles det gjerne spørsmål om hva Greta Thunberg kan lære oss. Svaret er åpenbart. Alt hun og hennes bakmenn kan lære oss, er hvor feilbarlige vi mennesker er.

Det verste med alt dette hysteriet er at disse ungdommene og deres forledende støttespillere tror at det er de som er de smarte og vitenskapsbaserte. Vi har for lengst stukket hull på 97 prosents-myten. Hvor vitenskapelig er det egentlig å ignorere enhver sannhet som stiller dommedagsprofetiene dine i tvil?

Greta er et barn, og hun misbrukes som en gallionsfigur for griske opportunister. Det burde være en barnevernssak. Hun er ikke tørr bak ørene, og hun vet ikke noe som hva hun snakker om. Hun burde fullføre videregående skole, og skaffe seg den kompetansen hun trenger for å utgjøre en forskjell, da hun er så bestemt på at hun skal redde verden.

annonse

Les også: NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta

Kunnskapsmangel

Vi trenger mer kunnskap om klimaendringene før vi kan konkludere med noe som helst. Vi vet at CO2 har en effekt, men vi har ikke begrep om hvor mye, og den kan for alt vi vet være svært liten, eller ganske stor. Å hevde at klimaendringene er menneskeskapte og å konstatere at klimaendringene er påvirket av menneskelig aktivitet er to vidt forskjellige ting.

Å påstå det førstnevnte er fake news. 

annonse

Klimaalarmistene har tatt antagelser, teorier og hypoteser til et nytt nivå, og gjort dem til ubestridelige, etablerte sannheter. De fornekter tilgjengelig vitenskap som bestrider deres alarmisme, og bedriver aktiv stigmatisering av de som formidler slik vitenskap. 

Dommedagsprofeter

De er ikke opptatt av å tilegne seg mer kunnskap i det hele tatt. De bruker tiden og rampelyset på å skape hysteri basert på antagelser, teorier og halvsannheter, fordi de tror de har all kunnskapen de trenger for å vite at verden vil gå under om noen år. Men det er fremst vi innvandringskritikere som stemples som konspirasjonsteoretikere, alarmister og dommedagsprofeter av mektige, politisk korrekte meningsbærere i politikk og media. 

På toppen av det hele argumenterer de radikale alarmistene hjertelig for å innføre politikk som straffer de svakeste med usosiale avgifter, basert på deres syltynne klimaalarmistiske grunnlag. De elsker det, for å parafrasere Lan Marie Nguyen Berg om bompenger. 

Om de virkelig hadde vært opptatt av klimaet, hadde de i stedet stått på barrikadene og krevd mer kunnskap, og satsning på klimaforskning, for å få mer klarhet i om det i det hele tatt er mulig for mennesker å stoppe klimaendringene. Om de hadde vært opptatt av å redusere utslippene i industrialiserte land, hadde de ikke gått i bresjen for radikal, innvandringsdrevet befolkningsvekst i vestlige land med høye CO2-utslipp. 

annonse

Les også: Tror du menneskene endrer klimaet? Da må du se dette

Tankeløse papegøyer 

Alarmistene er for lengst avkledd som de demagogene de er. Likevel gjentar toneangivende medier og politikere deres mantra som papegøyer, og hvermannsen sluker det fortsatt rått. Å tenke selv er blitt en synd. 

Greta Thunberg, hennes bakmenn og deres armé av fanatikere har ingenting annet å lære oss enn at mennesker er svært mangelfulle, og kan forledes og presses til å tro på ting uten tilstrekkelig grunnlag. Greta burde ikke lyttes til. Hun er en papegøye som repeterer ubekreftede teorier, og bidrar til hysteri og alarmisme, som dessuten kan true demokratiet, mens bakmennene gnir seg i hendene. Denne 16-åringen har ingenting produktivt å melde. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon