Illustrasjonsbilde. (Foto av Jim WATSON and Dominick Reuter / AFP)
annonse

Den tidligere visepresidenten og demokratenes presidentkandidat Joe Biden er i gang med sin presidentkampanje og han skyr ingen midler for å heve seg selv.

I sin kommende tale i Iowa tirsdag ettermiddag amerikansk tid planlegger Biden å erklære Donald Trump for en eksistensiell trussel mot Amerika. Ifølge Mike Allen, medgrunnlegger av Axios, vil Biden omtale Trump hele 76 ganger i løpet av talen sin.

Les også: Joe Biden fordømmer «den hvite manns kultur»

annonse

Det hvite hus reagerer sterkt på Bidens planer om å kalle presidenten for en eksistensiell trussel og sier det hele er latterlig:

– Bare tanken på han vil si at presidenten fremsetter noen som helst type trussel er virkelig latterlig, med tanke på at han selv var en del av administrasjonen som tillot Russland å blande seg inn i valget.

Sarah Huckabee Sanders legger også til at Biden var en nøkkelperson i Obama administrasjon, som tillot Nord-Korea å teste missilene sine og som lot Kina vokse seg så store.

Les også: Trump: Velkommen til kappløpet, søvnige Joe

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.