Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay
annonse
annonse

Bilbranner er i vinden som aldri før. Stadig blusser nye biler opp Oslonatten.

Om du ikke ønsker at din bil skal bli svidd, bør du skaffe deg en bilbrannforsikringspolise. Polisen er like billig for alle biltyper. Her skilles ikke mellom kreti og pleti, Porsche og Lada.

Standardforsikringen koster bare 199 kroner. Du kan la polisen følge med til din neste bil (om din gamle bil ikke blir brent). Du printer forsikringen her: Koranen utskriftvennlig versjon. Papir og blekk må du selv bekoste.

annonse

Legg den ferdig utskrevne koranen godt synlig i bilen, for eksempel på dashbordet, hver gang du parkerer. For ekstra forsikring kan du printe ut flere versjoner. En kan jo ligge i bakvinduet. Det anbefales å påkoste forsiden med farger samt en glorete eller gullignende tråd til å binde utskriften sammen med.

Les også: Vervekampanje, premier utloves

Vår beste polise er en innbundet og ferdig trykket versjon av Koranen. (399,-) Porto kommer i tillegg. I de lux pakken får du også innbundne versjoner av suraene og hadith (799,-). Alle med smakløse og glorete liksomskinnende forsider. Vi vil bli sterkt overrasket om du med disse polisene vil få din bil brent ned.

Et klistremerke kommer med alle pakkene. Dette kan du feste bak på bilen. Teksten lyder: Koran on board – Come on Allah light my fire!

annonse

I disse St. Hans bål tider er det lurt å være føre var. Tegn din polise nå! Dette er en investering du kan ta med deg helt til Miljøpartiet de Grønne forbyr bilbruk fullstendig.

Våre kunder sier:

Arne, Stovner: Før jeg hadde to gylne koraner, suraene og hadithen godt synlig i alle bilvinduer klarte jeg ikke å sove om nettene. Flere ganger sto jeg opp midt på natten, så med kikkert fra høyblokken jeg bor i og ned på parkeringsplassen. Nå sover jeg gjennom bråk og ild i nabolaget. Det er i hvert fall ikke min Volvo som brenner der nede.

Hilde, Mortensrud: Utskriftene jeg tok av koranen for bare 199 kroner har sørget for at jeg for første gang kan beholde en bil til neste EU-kontroll. Jeg gjorde meg flid med utsmykkingen og innbindingene. Når Allahs små krigere ser den hellige blekkmassen viker de garantert fra Toyotaen min.

Even, Skullerud: Det er noe nedverdigende ved å måtte tegne denne polisen, men jeg har revet ut noen sider i Koranen tilsendt av bilbrannforsikring.no. På innsiden, den pøblene ikke ser, har jeg lagt ut bilde av meg selv fra en russefest. Jeg flirer godt med en dobbel baconpølse i syltelabbene og hjemmebrent i alle blodkar.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon