Illustrasjonsbilde. (AP Foto/Matt Dunham)
annonse
annonse

«Voksne for barn» stiller spørsmål ved om klimakrisen gjør barna våre psykisk syke. Svaret på det er et rungende NEI. Det som kan gjøre barna våre psykisk syke er å dra dem inn i voksne problemer de ikke har modenhet til å vurdere og bearbeide.

Det er et forferdelig overgrep mot en hel generasjon unge når de skremmes vettet av ved og ukritisk legge et premiss om en «klimakrise» til grunn.

«Voksne for barn …» 

annonse

Navnet høres så fint og flott ut, og så viser det seg altså nå å være en organisasjon som ikke har skrupler med å skremme barn for å fremme politiske preferanser. Eller kanskje det er bevilgninger de er bekymret for at de ikke vil få hvis de ikke kaster seg på overdrivelsene om klimaet? Uansett er det ikke sånn voksne folk oppfører seg mot barn. Barn skal skjermes mest mulig, og i den grad de skal vite skal de ha fornuftige, riktige og avbalanserte utlegninger som tjener til å berolige dem. Hvis de er redde på grunn av noe de har fått med seg skal de informeres om at det er stor uenighet om dette med klima, at det er en politisk voksensak de ikke trenger å bekymre seg om, og at klimaendringene er naturlige variasjoner som har vært til alle tider. Mer trenger de ikke før de kan gå ut igjen og leke, fortsette å spille Fortnite og henge med venner. 

Les også: – Stadig flere barn og unge søker hjelp for angst- og skamrelaterte plager knyttet til klima

Hva i himmelens navn er det som skjer med folk?

annonse

«Voksne for barn» er ikke alene om å skremme vettet av barn. Det samme gjør en lang rekke ansvarlige politikere og menn og kvinner i skattefinansierte læresteder, organisasjoner og medier, som når vitenskapsfolk prøver å banke litt fornuft inn i hodene deres, bare hyler høyere og nekter å lytte. De oppfører seg som de har fått smaken på blod når de ser hvor effektive klimaskremslene er til å flytte velgere enda lenger til venstre i politikken. Fornuft, humanitet og moral synes å være kastet på skraphaugen. Målet ser ut til å hellige ethvert middel. 

Gå hjem og skam dere langt inne i sjelen

Når dere bruker barna våre i det skitne, inhumane spillet deres om bevilgninger og politisk makt har dere trådd over en grense. Når dere skremmer vettet av dem for egen vinning, for så å forsøke å fortelle oss at dere er de rette til å reparere de mentale skadene dere har påført dem ved å skremme dem enda mer, fortjener dere ikke annet enn den dypeste forakt. Herved overbrakt til samtlige som er delaktige i å trekke barn inn i klimahysteriet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon