Illustrasjonsfoto: Geoffrey Swaine/Shutterstock
annonse
annonse

Et 28 år gammelt esel, som har transportert barn rundt omkring i bydelen Blackheath i London, er blitt knivstukket i det som mistenkes for å være et gjengritual.

I løpet av de siste årene har volden i London økt drastisk, noe som har generert internasjonal oppmerksomhet. Det er særlig den raskt eskalerende knivvolden som har vekket mye oppsikt. 

Les også: Økningen i alvorlig kriminalitet fortsetter i London – mord øker med 44 prosent på et år

annonse

Vantro

Nylig rapporterte Evening Standard at det aldrende eselet Bimbo, som ble pensjonert i 2012, og eies av Lorayne Ahmet, forrige fredag ble funnet med et syv centimeter langt knivsår. Ifølge Ahmed kan dette ha dreid seg om en kriminell gjengs initieringsritual. 

– Det er fullstendig avskyelig, jeg vet ikke hvordan noen kan gjøre noe sånn mot et forsvarsløst dyr. Eslene er en del av min familie og det føles som et personlig angrep på en av oss, sier hun. 

Bimbo har overlevd, men skadene har medført veterinærkostnader på nesten 30 000 kroner. Det er derfor blitt startet en innsamlingskampanje. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon