Foto: Uma Sanghvi/Palm Beach Post via REUTERS
annonse
annonse

Den amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein, som er en registrert sex forbryter og blant annet er dømt for trafficking av mindreårige jenter, har fått nye anklager mot seg.

Den tidligere presidenten i USA, Bill Clinton, har hatt et nært forhold til Epstein, men sier via en talsmann at han ikke har visst noe som helst om finansmannens «fryktelige forbrytelser».

Clinton tok i 2002 og 2003 hele fire turer med Epsteins privatfly til både Europa, Asia og Afrika, noen av turebe angivelig i forbindelse med Clinton Fundation. Det er også snakk om at den nåværende president Donald Trump, også skal ha fløyet med Epsteins privatfly ved en anledning. Trump skal visstnok ha utestengt Epstein fra sin Mar-a-Lago klubb på grunn av at han skal ha antastet en mindreårig jente der ved en tidligere anledning, skriver Fox News.

annonse

Les også: Clinton-stiftelsen granskes for skattejuks

Demokratene bekymret

Det er sannsynlig at noen av våre «beste venner» har vært involvert i Epsteins grusomme virksomhet, sier Christine Pelosi, datter av den demokratiske speaker of the house, Nancy Pelosi. Epstein ble arrestert på lørdag og holdes nå i forvaring ved Metropolitan Correctional Center, et fengsel rett ved Manhattan courthouse, hvor Epstein var på mandag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon