Foto: Uma Sanghvi/Palm Beach Post via REUTERS

Den amerikanske finansmannen Jeffrey Epstein, som er en registrert sex forbryter og blant annet er dømt for trafficking av mindreårige jenter, har fått nye anklager mot seg.

annonse

Den tidligere presidenten i USA, Bill Clinton, har hatt et nært forhold til Epstein, men sier via en talsmann at han ikke har visst noe som helst om finansmannens «fryktelige forbrytelser».

Clinton tok i 2002 og 2003 hele fire turer med Epsteins privatfly til både Europa, Asia og Afrika, noen av turebe angivelig i forbindelse med Clinton Fundation. Det er også snakk om at den nåværende president Donald Trump, også skal ha fløyet med Epsteins privatfly ved en anledning. Trump skal visstnok ha utestengt Epstein fra sin Mar-a-Lago klubb på grunn av at han skal ha antastet en mindreårig jente der ved en tidligere anledning, skriver Fox News.

Les også: Clinton-stiftelsen granskes for skattejuks

Demokratene bekymret

Det er sannsynlig at noen av våre «beste venner» har vært involvert i Epsteins grusomme virksomhet, sier Christine Pelosi, datter av den demokratiske speaker of the house, Nancy Pelosi. Epstein ble arrestert på lørdag og holdes nå i forvaring ved Metropolitan Correctional Center, et fengsel rett ved Manhattan courthouse, hvor Epstein var på mandag.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.