ILLSINT: Twitterfolket nyter ikke sommervarmen.
annonse
annonse

Mange venstreorienterte Resett-lesere har problemer i sommervarmen. 

Det er sommerferie og sola skinner, alle er ute å bader og har det gøy. Men ikke Twitter-venstre. De er fremdeles Resettavhengig og analyserer det som står i favorittavisa deres, til tross for det nydelige været.

Selv om de har lykkes med å skade Resett økonomisk i form av annonsesabotering, er det fremdeles mye som irriterer twitterfolket.

annonse

La oss derfor ta en titt på de som skjelver av raseri om dagen.

Resett-avhengige «KriseKaroline» likte ikke at advokat Danielsen kom med sine juridiske betraktninger rundt Boikottloven. Hun/Han trekker derfor fascist-kortet i et nytt raseriutbrudd.

– Resett forsøker regelrett og true kritikere med straffeforfølging. Med fare for å bli sakssøkt for 10 milliarder av tulleadvokat jeg også: FOR ET FASCISTISK JÆVLA HELVETE AV EN SEKT, roper hen i sommervarmen.

annonse

Saken har også vekket oppsikt av flere andre Resett-lesere på twitter.

Blant annet blir Danielsen omtalt som en «tilbakestående smurf» av en tolerant twitter-bruker som ikke er fascist.

Så er det twitter-brukeren MariannE som er aktiv i «mot mobbing»-bevegelsen, men som mobbet nettbutikken PureOrganic.no når de annonserte i Resett.

Etter at mobbe-motstanderen fikk sin mobbemeldingen vist i en Resett-sak, gikk hun som forventet til angrep på avisen hun leser daglig.

annonse

– Det var visst min tur i dag, skrev hun med gråten i halsen i det hun viste skjermbilde av Resett-saken der hun stemplet avisen som rasistisk.

I samme tråd har hun tagget personer som hun mener har blitt «hengt ut i Resett» etter at de har kommentert på et av verdens mest åpne nettforum. Dette bare timer etter at hun selv hengte ut den lille nettbutikken PureOganic.

Folk Er Folk

Men det nyeste raseriet i twitterverden er rettet mot bladet Folk er Folk. Magasinet som har annonsert i Resett de siste dagene har virkelig satt fyr på det Resett-avhengige Twitterfolket.

Flere har gått amok. Mange føler seg dolket i ryggen. Hvordan kan et blad, som har fått premie av det ikke-fascistiske tidsskriftet Ny Tid, gi spalteplass til folk med ytringsfrihet?

Jon Færseth er en av de som har rast av sinne. Han har blitt intervjuet av en rekke medier, og fått spalteplass i Dagbladet der han langer ut mot redaktør Bjønnulv Evenrud.

– Jeg synes synd på romfolkene som blir utnyttet til å selge et blad fullt av rasister, antisemitter, transhatere og konspirasjonsteoretikere, skriver mannen som har den underlige tittelen «konspirasjonsteori-ekspert» på CVen sin.

Færseth har flere titalls raseri-meldinger mot Folk Er Folk og kaller blant annet Evenruds metoder for «grotesk». Med andre ord kan Evenruds metoder sammenlignes med en massemorder som har voldtatt og drept, skal vi tro «konspirasjonsteori-eksperten».

Twitter-professoren

Det er også de som analyserer og skjelver etter å ha lest kommertarfeltet.

Twitter-professor «Per i Sommerferien» bruker store deler av solskinnsdagen på å ta skjermbilder og analysere andres meninger, for så å poste det i sitt lille ekokammer på twitter.

– Resett har nå en sak hvor de gjengir en NTB-melding om det Folk er Folk-greiene og vil man se holocaustfornektelse og antisemittisme i full sving er det bare å lese litt i kommentarfeltet der, skriver den krenkede.

Heldigvis er ikke twitter-professoren alene i sin analyse. Med seg på laget har han NRKs favoritt-psykologekspert Karl Eldar Evang.

– Det Folk er Folk har utviklet seg til, med holocaustbenektelser, samtidig med at de får folk med rom-bakgrunn til å selge bladet, det er motbydelig og fortjener sterk avstandstagen. At de i inviterer fascister til å skrive der, og selv annonserer på Resett, fyller ut bildet, skriver psykologen med de riktige meningene.

Ta en pause

Alt dette raseriet på twitter bør være til bekymring. Det kan umulig være sunt å være meningspoliti, spesielt ikke i sommerferien hvor alle andre har det gøy og lever livet.

Hvis dette fortsetter, tror jeg fort at et venstreorientert hjerte sprekker. I fare for at Resett blir stemplet som medskyldig, er det derfor viktig å ta opp problemet før det blir en realitet.

Oppfordringen blir derfor til alle Resett-lesere på Twitter å ta en pause og nyte ferien med familie og venner (noe jeg håper dere har).

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon