Illustrasjonsbilde. (Foto by JACK HILL / POOL / AFP)
annonse
annonse

Dette er en kamp mellom nasjonalister (oss, folk flest) og globalister. Med sistnevnte i Norge nå tydeligst fordels-representert gjennom Erna Solberg og hennes selvvalgte papegøye, utenriksministeren Ina Eriksen Søreide.

Dagens regjering innførte nemlig gjennom riksadvokaten tidligere i år en ny avskrekkende straffeutmåling mot berettiget harme uttrykt fra oss etniske nordmenn, til tross for at hatet eller hat-uttrykket kommer mest og stadig mer fra muslimene. Som våre feige myndigheter imidlertid later seg totalt hjelpeløse overfor.

I stedet utviser de «handlekraft» ved heller å straffe oss relativt sindige som nå økende konfronteres av de av politikerne støttede og oppmuntrende, nemlig de stadig mer iltre og ukontrollerte fremmede, de virkelig hatende sådanne. 

annonse

Den svake vinglende kvinnelige statsministeren i England som fornærmet Trump og USA på det groveste forleden fikk imidlertid kontant og fortjent svar på tiltale. Nemlig, at hun er, eller ble implisert å være den verste vokteren av sitt lands strategiske interesser kanskje noensinne. Og hennes Washington ambassadør ble øyeblikkelig erklært persona non grata av Trump.

Og med hensyn til det å straffe «sine egne» fikk vi samtidig demonstrert av Theresa Mays regjering den helt skamløse straffesaken mot folkehelten Tommy Robinson. Han ber nå om asyl i USA for å unnslippe en fabrikkert fengselsstraff, bare fordi han ærlig og modig har sloss for de mange fattige ungjentene sex-groomet av pakistanergjenger der borte. England er slik demonstrert ikke lenger det rettssamfunnet som vi engang kjente og beundret.

Les også: Tommy Robinson funnet skyldig

annonse

Trump er blitt symbolet også i Europa på nødvendig forandring. Vekk fra de internasjonalt orienterte glatte globale finans- og fordels-folkene i kollisjon med vanlige folk og fedrelands forkjempere. Nemlig dem av oss som ikke vil oss underlagt fremmede konstellasjoner og oss unasjonalt diktert.

Våre egne politikere lytter ikke lenger til oss, de og våre riksmedier er på lag med å ødelegge det frie selvstendige Norge. Men dette tillates folk knapt å forstå, opp mot den enorme makten som kombinasjonen av politisk-makt og propaganda-makt er, som vi står overfor. Her trengs minst et folkeopprør a la bompenge-opprøret. At det oppsto så spontant burde være en vekker.

Problemet for Europa er de mange svake politiske ledere som setter seg selv og sitt hoff av middelmådigheter til rors. Norge ville sunket i havet for lengst om det ikke var for denne forbannede oljerikdommen som tildekker realitetene, men som ødelegger oss. Til en dekadens og liberalisme som har tatt «kompasset» fra selv vår biskoper – som var antatt å gjete og hegne om sine uskyldige sogne-barn. Men når biskopene selv er blitt skyldige er det ikke rart at kirkene står tomme. Det demonstrerer samtidig deres avmakt. Man behøver ikke være kristen for å se at dette bærer helt feil av sted, til kaos og stadig mer islamisme.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon