Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse
annonse

Nok en sak der homofile opplever å bli utsatt for grov vold på åpen gate er kommet frem i lyset. Synlige seksuelle minoriteters trygghet er truet i den fremvoksende multikulturen.

Den ene av kvinnene som i dette aktuelle tilfellet ble utsatt er en av få. Hun er en av dem som ser og forstår årsak og konsekvens. Dette er dessverre også mangelvare blant seksuelle minoriteter, og dette er også i seg selv en bidragsytende faktor til å utryggheten deres øker. 

De protesterer ikke mot den destruktive multikulturen, de er (oftest) ikke innvandringskritiske. En del snakker varmt for multikultur, det som i grunnen er destrueringen av den nasjonalstaten som har tjent oss så vel frem til nå. Pride er ikke noe sted der innvandringskritiske konservative er spesielt velkomne.

annonse

Les også: NRKs berøringsangst er en trussel mot seksuelle minoriteters sikkerhet

Verdier

Det er faktisk ikke tilfeldig at det akkurat er land i Midtøsten, Afrika samt deler av Sør-Asia der homofile er som mest utrygge i verden. I disse landene kan du bli utsatt for barbariske straffer om du blir tatt for homofil «aktivitet. Steining, piskeslag, livsvarig fengsel, eller til og med dødsstraff.

Tror multikulturalistene at dette bare er sånn helt tilfeldig, at dette er verdier som lederne i disse landene påtvinger sine motvillige befolkninger? Dette er like lite sant som den sedvanlige beretningen om at ikke-vestlige migranter «flykter» til Vesten for å ta del i vår frihet og åpenhet. Kulturen i et land former politikken, også i diktaturer. 

annonse

Islamsk homohat

Mange av disse landene er muslimske. Mange religioner har regler mot homofili, men islam peker seg ut som den religionen der tilhørerne er spesielt motvillige mot å akseptere at en liten minoritet lever litt annerledes enn majoriteten. I det kristne og sekulære Vesten er homohat blitt ukult blant de unge og hippe i majoritetsbefolkningen. 

I islam er homohatet norm. Dette er konsekvent, på tvers av land og diaspora. Homofili er forbudt i muslimske land, og møter sterk stigma i muslimske miljøer. I vestlige land, som i Storbritannia, sier en majoritet av muslimene at de vil forby homofili. 

Hadde de skeive i større grad tatt det innvandrede homohatet innover seg, og dermed protestert mot det som til syvende og sist kan lede til at deres trygghet blir redusert, eller kanskje til og med at deres levesett blir forbudt en dag i fremtiden, ville kanskje innvandringsliberale politikere lyttet mer. 

Årsak og konsekvens

annonse

Likevel er det mange som fortsette å lukke øynene. Sosiolog Sara Fanny M. Sandberg Vik, som for ikke lenge siden skrev kronikk i Aftenposten om homofiles manglende trygghet på Grønland, mener at det er mangel på fargerike bygninger og grøntområder som gjør de homofile utrygge. Det er en så total mangel på forståelse av årsak og konsekvens at det er flaut. 

Det at skeive i stor grad i dag støtter innvandringsliberale politikere er en legitimering av disse politikernes handlinger, som beviselig leder til redusert trygghet og mer homohat i samfunnet. Det må det bli slutt på.

Les også: NRK roper varsku om homohat i Europa, men nevner ikke innvandring og islam som årsak med ett ord

Ikke la dere forlede

Det er på tiden å henge bjellen på katten. Innvandringsliberale politikere raserer seksuelle minoriteters trygghet. De må nå stilles til ansvar, også av skeive selv. Her må seksuelle minoriteter forstå hva som er best for dem, og slutte å la seg forlede av meningsløse begreper som «mangfold». 

Innvandringskritikk er til syvende og sist en kamp for homofiles rettigheter i Norge. For ugandere, syrere, egyptere og irakere blir ikke liberale og sekulære nordmenn av å sette sine ben her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon