Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson. Foto: Henrik Montgomery / TT / NTB Scanpix
annonse
annonse

Nylig hadde svenske politikere sin Almedalsvecka – tilsvarende vår Arendalsuke.

Men før vi går videre la oss ta en liten oppdatering på hva som er ståa i dagens «Svenske tilstander».

Om du gjør det samme som Jens Ganman (svensk forfatter og sylskarp samfunnsdebattant) nylig gjorde – nemlig å søke på nettet med begrepene «skottlossning» og «explosion» + navnet på en valgfri middels stor by/tettsted i Sverige så vil du få treff på alle disse stedene: Kil, Grums, Skillingaryd, Ronneby, Landskrona, Eksjö, Halmstad, Örebro, Värnamo, Kramfors, Sollefteå, Eskilstuna, Falun, Mariestad, Umeå, Uppsala, Uddevalla, Västerås, Kalmar, Ängelholm, Kallhäll, Sollentuna, Tomelilla, Jönköping, Bollnäs, Kristianstad, Östersund, Mölnlycke, Borlänge, Linköping, Karlstad, Karlskoga, Rotebro, Ystad, Valdemarsvik, Kopparberg… og dette er hendelser som alle er hendt i nærtid!

annonse

Se nøye på den lista – den inneholder altså ikke noen av alle de hendelsene som også har skjedd de seneste månedene i Stockholm, Göteborg eller Malmö!!

Les også: Forening på småstedet Grums i Sverige krever at politiet tar et oppgjør med tilreisende innvandrergjenger 

Så da skulle man tro at disse «svenske tilstandene» skulle være den store gjennomgående debattsaken og snakkisen under store deler av Almedalsveckan, men neida – dette temaet har kun hatt en perifer rolle!! Temaet har ikke skapt de store debatter verken i sosiale eller tradisjonelle medier.

annonse

Les også: Myndighetene i flere land advarer turister mot å besøke Sverige

Den store snakkisen under Almedalsveckan har nemlig vært – hold dere fast – at Kristdemokraternas leder Ebba Busch Tor har vært ute til lunsj med leder i Sverigedemokraterna Jimmie Åkesson! Og lunsjen foregikk ikke en gang i Almedalen men i Stockholm.

Da tok det full fyr i alle medier – for slikt gjør man ikke ustraffet – ihvertfall ikke i Sverige. Det har nemlig over lang tid vært en uskreven «avtale» mellom alle de politiske partiene i Sverige om å ikke samhandle med de fæle folka i Sverigedemokraterna!! For selv om Sverigedemokraterna i riksdagsvalget i 2018 fikk tillit av ikke mindre enn 1.135.627 velgere så har de andre partiene fortsatt å holde SD, i det som på hockeyspråket, kalles utvisningsboksen på ubestemt tid!

Smak litt på det tallet – det betyr altså at godt over 1 million svenske velgere ikke tillates å få noen innflytelse på sin egen livssituasjon verken her og nå eller fremover fordi de har stemt på et parti som ifølge de selvrettferdige ikke har «rätt värdegrund»!

Og å spise lunsj med fienden gjør man ikke ustraffet i nabolandet må vite – så nå beskyldes stakkars Ebba for å være både svikefull og falsk og det som verre er. Vi får vel snart se hva straffen blir.

Så mens bomber og granater smeller i hjem og bygninger, stadig flere biler brenner, kuler fra automatvåpen fyker rundt ørene på folk i det tidligere så trygge Sverige – og mens medelsvenssons synker stadig dypere ned i engstelse over den eskalerende kriminelle utviklingen – så er altså de øverste ansvarlige i deres land, nemlig riksdagspolitikerne – mest opptatt av hvem som er ute til lunsj med hvem!!

Jeg må si at det å sitte på utsiden og følge denne «teaterforestillingen», er helt surrealistisk.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon