Roy Larner. Photo by Ken McKay/ITV/REX (8865234ap).
annonse
annonse

Etter terrorangrepene i London i 2017 ble Roy Larner den store helten.

Han ble kalt «Lion of London Bridge» etter å ha risikert livet i kampen mot terroristene.

Nå er han nektet økonomisk støtte for de skadene han pådro seg, skriver Daily Mail.

annonse

Roy Larner var i en pub da tre jihadister drepte åtte personer i juni 2017. Han kom senere på TV for å fortelle hvordan han forsvarte seg mot en av angriperne.

Mange fikk erstatning

Mange av de som ble skadet i terrorangrepet var berettiget til erstatning. Til tross for at han skadet sin venstre arm da han gjentatte ganger ble rammet i angrepet ble han nektet støtte på grunn av hans tidligere straffbare handlinger.

annonse

Les også: Storbritannia vil «deradikalisere» heltemodig mann som ble knivstukket av terrorister på London Bridge

En nylig etterforskning av ofrene for angrepet viste at Larner ble stukket i magen. Han tilbrakte 12 dager på sykehuset med problemer i ører og hender i tillegg til armen.

«De hadde disse lange knivene og begynte å rope om Allah». Da var det «islam, islam, islam», sier helten i samtale med Daily Mail.

– Jeg tok noen skritt mot dem og sa: – Jeg er Millwall. Så begynte de å angripe meg.

Terrorangrepet i London 3. juni 2017 startet kl. 22.08 lokal tid da en varebil kjørte ned en folkemengde på London Bridge, hvorpå de tre gjerningsmennene forlot bilen og knivstakk flere personer. Gjerningsmennene kjørte så videre til Borough Market hvor de knivstakk flere restaurantgjester.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon