Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
annonse
annonse

 Vi må ikke dorme lenger. Tornerose sov i hundre år. Så lenge kan vi heller ikke drømme. Vi tror ei heller på prinsen som hjelper! Det er oss det kommer an på.

Vi må ikke tape det vi har vunnet.

Det er tankene til dem som ble dømt til døden eller truet med å bli henrettet, eller som ble utstøtt av myndigheter og det gode selskap, «de godes» selskap, på grunn av meningene sine, som har overlevd gjennom århundrene, noen i mer enn 2400 år – ikke det makta stod for!

annonse

Mennesker av i dag kan takke Sokrates, Platon, Jesus, Voltaire, Pascal og Spinoza – og flere – for den friheten vi kan nyte i liberale demokratier i verden i 2019.

Frisk opp igjen om nødvendig hva de stod for og la deg inspirere på nytt, om du ikke allerede har gjort det og blitt det!

Les også: Lars «Semtex» Gule vs. Ytringsfrihetsforbundet

annonse

– Selv om vi er på vei inn i en mørketid, er håpet at det bare er sesongbestemt.

La det bli mer enn som fuglekvitter fra en kvist i det grønne!

Friheten kan ikke tas for gitt, og den er avhengig av vår rett til ytringer. Den er dessverre truet både av indre og ytre krefter. Totalitære ideologier har sine håndlangere parate. Med synlige og usynlige tråder driver de sitt spill. Norge har ikke gått fri, dessverre. Kampen for menneskeverdet og menneskets personlige frihet tar aldri slutt.

Radikal islam, kommunisme, fascisme, nazisme er det motsatte av personlig frihet. Under slike regimer er menneskeverdet satt til side.

Skaper du frihet, skaper du fred!

«Levende lys» av Dag Frøland og med fine toner av P. Karte:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon