AfDs Björn Höcke. Foto: Wikimedia Commons/ Olaf Kosinsky
annonse
annonse

Fiksjonen om at befolkningen i Europa skal skiftes ut med migranter, styrt av den globalistiske eliten, skaper høyreekstremistiske nettverk som ønsker militærkupp.

Det er Klassekampen som har publisert en artikkel som tidligere har stått på trykk i Die Tageszeitung, og som beskriver høyreekstreme grupper i Tyskland som ønsker borgerkrig. De sammenligner Stephan E, han som etter all sannsynlighet drepte CDU-politikeren Walter Lübcke, med Breivik og beskriver AfD-politiker Björn Höckes bok som en slags oppfordring til å starte en borgerkrig.

Les også: Tyske høyreekstremister i søkelyset etter politikerdrap

annonse

Artikkelen trekker også paralleller til en gruppe med Wehrmacht- og Waffen-SS-veteraner som i 1952 trente til «Dag X» i skogene i den tyske forbundsstaten Hessen, med dagens høyreekstreme som ønsker borgerkrig. De frykter at aktive og tidligere soldater, politimenn og til og med medlemmer av den tyske Verfassungsschutz (innenriksetterretningstjenesten), forbereder seg på «Dag X» ved å hamstre våpen og å lage dødslister.

Artikkelen avsluttes med en advarsel om at Tyskland fortsatt trues av høyreekstreme krefter, og at ikke bare AfD bør overvåkes av den tyske sikkerhetstjenesten, men at det er nødvendig med en kartlegging av hele den ytterste høyre fløyen i Tyskland.

Les også: Hadde tyske elitesoldater planer om militærkupp?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon