Regissør Larry Charles under premieren av 'Bruno' i 2009. Foto: Bei/REX
annonse
annonse

Larry Charles var regissør for filmen Borat. Han sammenligner Trump-tilhengere med kinesisk mafia, ifølge Breitbart.

Det var de voldelige angrepene mot demonstranter i Hong Kong som inspirerte Charles til å sammenligne de kinesiske triadene med «Maga-folkene»:

annonse

Larry Charles sidestiller altså halve den amerikanske befolkningen med kinesisk mafia, og bruker dessuten begrepet «hvit overlegenhet». Han nevner også Proud Boys, som av samtlige på venstresiden oppfattes som en nyfascistisk organisasjon som oppfordrer til vold. Grunnlegger av Proud Boys, Gavin McInnes, nekter for at han er opptatt av rase, men fokuserer på det han kaller «vestlige verdier».

Larry Charles linker til en artikkel i The Guardian om «antifascister» som f.eks. Antifa som bevæpner seg. Konklusjonen er klar: Han er glad for å se at venstresiden bevæpner seg, og skriver: «Dette er krig».

Les også: Antifa-aktivist ønsker væpnet opprør mot den amerikanske staten

annonse

Nylig ble et ICE-senter i Tacoma angrepet med brennende gjenstander av en person med tilknytning til Antifa. Angriperen Willem Van Spronsen hadde en ladd rifle og ble skutt og drept av politiet. Det ble senere kjent at han hadde publisert et slags manifest hvor han ba om at venstresiden måtte ta til våpen. Hverken Alexandria-Ocasio Cortez eller Ilhan Omar ville fordømme angrepet.

De to sitter begge i Kongressen og tilhører den ytterste venstreside i Demokratene. Begge to har beskrevet interneringsleirene for illegale migranter som «konsentrasjonsleire».  Antifa Seattle gikk så langt at de hyllet voldsmannen Willem Van Spronsen som en martyr.

Les også: Ilhan Omar og Ocasio-Cortez anklager presidenten for å være «rasist» og «hvit nasjonalist», men Trump slår tilbake

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon