Ilhan Omar (Foto av MANDEL NGAN / AFP)
annonse
annonse

Hennes kritikere har avkrevd svar om hennes tidligere ektemann egentlig er hennes bror, og at deres ekteskap ble inngått for at han skulle få oppholdstillatelse i USA.

Nå skal Omar ha splittet opp med med Ahmed Hirsi, som hun formelt var gift med før og etter at hun hadde et ekteskap med det som mistenkes å være hennes egen bror.

Er du forvirret? Ja, det er ikke så rart. Mange hevder at amerikanske medier har unngått å grave i dette fordi Omar er en «yndling». Hun er muslim, innvandrer og går med hijab.

annonse

President Donald Trump kom nylig med anklager mot Omar og og MSM ble etterhvert nødt til å følge med opp, en sak de lenge hadde unngått, skriver Daily Wire.

Les også: Journalist hevder Ilhan Omar (D) var gift med sin egen bror

Ilhan Omar ble, sammen med Rashida Tlaib, de to første muslimske kvinner i Kongressen. Demokraten Ilhan Omar representerer Minnesota.

Men journalisten David Steinberg i PJ Media har etterforsket Omar i en lengre periode, og kommer med til dels svært alvorlige anklager. At Omar har vært gift med sin egen biologiske bror, Ahmed Nur Said Elmi.

annonse

Les også: Ilhan Omar og Ocasio-Cortez anklager presidenten for å være «rasist» og «hvit nasjonalist», men Trump slår tilbake

Omar har til avvist påstanden om at ektemannen er hennes bror som «absurd og fornærmende». Men nå vil hun ikke uttale seg om saken.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon