Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Jeg tar rett som det er taxi i og rundt hovedstaden, noe som oppgjennom årene har resultert i mange interessante samtaler.

Her om dagen hadde jeg derimot en svært skremmende opplevelse under kjøring med en av mine «faste» sjåfører. Han inviterte meg nemlig med på et møte han og en rekke av hans meningsfeller skulle ta del i, kommende fredag. Og for å vise meg litt hva de sto for ga ham meg et skrift der det de samlet seg om sto i klartekst.

Etter å ha lest manifestet deres ble jeg derimot nokså betenkt. For det var visst særlig én gruppe mennesker de var motstander av, nemlig fargede. Ja, også jødene da!

annonse

Jeg gjengir her et lite knippe av de uttalelsene jeg oppfattet som mest forkastelige både etisk og moralsk:

«Slay the negroes wherever you find them»

«We must not take the negroes as friends»

«Any culture other than the white is not acceptable»

«Maim and crucify the negroes if they criticize the white people»

«Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the white’s»

“The white must muster all weapons to terrorize the negroes»

«The negroes are stupid; urge the white to fight them»

«When opportunity arises kill the negroes wherever you find them»

annonse

«The Jews and the negroes are perverts, fight them»

«Make war on the negroes living in your neighbourhood»

«Punish the negroes with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies»

«Do not hanker for peace with the negroes; behead them when you catch them»

Les også: Utestengt fra Facebook for å ha sitert Koranen

Kan virkelig en gruppe voksne, tilsynelatende velfungerende mennesker samle seg om et slikt nedlatende og hatefullt syn på to grupper mennesker, jødene og afrikanere?

Her må det da være åpent for tiltaler, bøter og/eller fengsling i stor stil. Det er tross alt ikke bare korrupte insekter de snakker om her. Ikke kan det gå inn under satire heller. Nei, det formelig oser av ringeakt, nedvurdering, trangsynthet, oppfordring til voldelige gjerninger og dess like. Ja, selv terror, mishandling og drap er med på listen.

Her må da PST slå til med en gang? Og hva vil pressen si?

Han som inviterte meg med på møtet mente jeg raskt ville finne meg til rette i miljøet, og at de har meningsfeller i en rekke land. Det hele var ifølge ham et utmerket system for å styre samfunnet på. Ja, jeg kom til å finne fred der på et nærmest religiøst vis, fremholdt han. Og det skulle endatil være mennesker der fra mange samfunnslag. Altså ikke bare fra taxinæringen, men også fra handelsstanden, helsevesenet og blant såkalte samfunnsdebattanter. Ja, selv i politiske partier og på Stortinget skulle det nå ha blitt vanlig med slike tanker!

Hva kan det ha vært som fikk ham til å invitere nettopp meg med inn i en slik bortimot sektlignende krets? Var det noe jeg hadde sagt? Noe med min verdensanskuelse han hadde plukket opp? Hvordan hadde han fått for seg at jeg kunne abonnere på slike hårreisende meninger?

Les også: Høyesterettsdommer mener Koranen oppfordrer til vold, forskning sier det samme

Når jeg tenker meg om må det ha hatt noe å gjøre med at jeg er lettere dyslektisk. Særlig når jeg har det travelt både leser og oppfatter jeg ord og setninger på måter som kan skape både forvirring og komikk. For eksempel så du kan tro jeg ble glad da jeg for noen år siden leste en annonse der de søkte etter en Dyslektiker. Endelig var det noen som satt pris på min lille skavank! Ja, som til og med var villig til å snarlig ansette meg. Og dét til og med innenfor konsertbransjen. Jeg så for meg orkesterplass til en rekke kjente artister. Slukøret måtte jeg innse at det var en «Lydtekniker» de ønsket seg…

Og da jeg mer inngående studerte boken jeg hadde fått fra han som inviterte meg med, viste det seg at det ikke sto «negroes» der, men «unbelievers» eller «infidels» i stedet. Og det sto heller ikke «white» der, men «muslim». Og det hele viste seg å være langt fra komisk.

Kanskje det eneste riktige her er å gjengi sitatene ordrett slik at dere ved selvsyn kan gjøre opp en mening om saken?

koran 2:191 «Slay the unbelievers wherever you find them»

koran 3:28 «Muslims must not take the infidels as friends»

koran 3:85 «Any religion other than Islam is not acceptable»

koran 5:33 «Maim and crucify the infidels if they criticize islam»

koran 8:12 «Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the koran»

koran 8:60 «Muslims must muster all weapons to terrorize the infidels»

koran 8:65 «The unbelievers are stupid; urge the muslims to fight them»

koran 9:5«When opportunity arises kill the infidels wherever you find them»

koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them»

koran 9:123 «Make war on the infidels living in your neighbourhood»

koran 22:19 «Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; melt their skin and bellies»

koran 47:4 «Do not hanker for peace with the infidels; behead them when you catch them»

(Unbelievers/infidels = Kristne, jøder og alle andre som ikke tror på det koranen hevder)

Les også: Koranen sier at jødene er forbannet

Ervin Kohn, Lars Gule og Rune Berglund Steen, jeg tar det som en selvfølge at dere umiddelbart løfter frem slikt tankegods som det hatefulle grumset det faktisk er.

Ja, for dette passer vel rett inn i fru Solbergs mal for «religiøs rasisme»? Og Erna, nå er det på tide at du viser at du er jødenes og min statsminister også!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon