Nytt grotesk drap i Tyskland. En syrisk migrant hakker ihjel en innvandrer fra Kazakhstan. Skjermdump fra en film av hendelsen som tyske medier har bekreftet er ekte
annonse
annonse

Bare noen dager etter at et åtte år gammel gutt døde etter å ha blitt dyttet foran et tog, opplever Tyskland nok et grotesk drap.

Midt på dagen ble en 36 år gammel mann, opprinnelig fra Kazakhstan, bokstavelig talt hakket i hjel på gaten i Stuttgart, skriver Bild.  Det var mange vitner til hendelsen, og drapet ble filmet av flere mobiltelefoner.

Opptakene viser at offeret lå hjelpeløst på bakken mens han gjentatte ganger ble hakket og stukket med et sverd. Tysk politi advarer mot å dele disse filmene på sosiale medier, da dette kan få rettslige konsekvenser.

annonse

Les også: Migrant fra Eritrea mistenkt for å ha drept åtteåring ved å kaste ham foran toget

Gjerningsmannen flyktet på en sykkel men ble raskt arrestert. Den mistenkte skal være en syrisk migrant på 28 år som ankom Tyskland i 2015. Offeret og gjerningsmannen skal ha vært bekjente.

Dette rammer et Tyskland som allerede er i sjokk tre dager etter det groteske drapet i Frankfurt am Main, hvor en angivelig velintegrert eritreer bosatt i Sveits dyttet en mor og hennes åtte år gammel sønn foran toget. Moren overlevde, men den åtte år gamle gutten døde momentant.

 

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon