Foto: Shock Theater Collective.
annonse
annonse

Bilder av plakater i Long Island hvor det står «Dødsleirer for Trump-velgere nå», har dukket opp i sosiale medier denne uken.  

Ifølge lokalavisen Patch.com har «skrekkteaterselskapet» Shock Theater Collective erkjent at det hang opp plakatene forrige måned – som del av en reklamevideo for et show rundt konsekvensene av ekstremisme.

Selskapet sier at plakatene ikke ble hengende i mer enn to dager, men at en medarbeider i selskapet skal ha tatt bilde av dem. Bildene begynte deretter å sirkulere og gå viralt i sosial medier 7. august.

annonse

Skiltene viser en skjelettfigur iført en svart jakke, hvit skjortekrage og rødt slips. Setningen «Dødsleirer for Trump-velgere nå» vises i rødt og ligger over bildet.

Les også: Trump-tilhengere fremstilt som mobbere i falsk nyhetssak i VG og Aftenposten

Republikanere

annonse

Åpne republikanere har blitt spesielt utsatt i kampanjen. Ifølge partiets representant for New York, Lee Zeldin, ble plakatene plassert på bilene og husene til medlemmer av staben hans.

Zeldin kaller hendelsen for «politisk hat».

Måtte gå

Vedkommende som stod bak initiativet har nå måttet forlate Shock Theater Collective.

– Vi måtte gi slipp på vedkommende for å ha lagt ut visse ting på Twitter – som det tidligere medlemmet burde ha brukt for å promotere showene våre, skrev teatret i et Facebook-innlegg.

annonse

Selskapet understreket at det hverken er pro-Trump eller anti-Trump.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon